Spa

  Hej ifrån bilen….

….nu är vi på väg hemåt igen. Vi är sååå nöjda och glada över vår lilla ”tanka kärlek och ställa ut tavlor” resa. Det hade inte kunnat bli bättre.

Har du aldrig bott på Ystad Saltsjöbad så ska du lägga in det på din bucketlist, eller önska dig det i present. Jag lovar att det kommer vara nåt av det bästa du upplevt. Igår hann vi med att spa:a lite. Så glad för det då vi inte trodde vi skulle hinna.

 
  

Vägen till spa:t skvallrar om att det ska bli underbart.

 

Vi började med att basta och bada i de varma källorna. Så bisarrt att sitta ute i en pool när det är mars månad i Sverige. Jag som gärna skållar mig när jag badar njöt för fullt. Tony tyckte nästan det var för varmt i början. Men han å andra sidan duschar ju i minusgrader. Vi är varandras motpooler där alltså.

 

Den här upplevelsen skulle jag kunna försöka förklara, men det skulle ta en evighet. Ska ändå kort försöka förklara atmosfären. Man kommer alltså in i ett lugnt rum med massa dubbelsängar. Mitt i rummet står en eld och sprakar inglasad så den är fullständigt ljudlös. Det är plingplong musik i rummet och alla ligger heeeeelt tysta. Ibland hör man bara att någon fyller på sina glas med kallt vatten. Man kan viska sinsemellan, annars är det alltså helt tyst. Här låg vi i 1,5 timme och bara var. Bara njöt av tystnad och att man var alldeles varm efter vi spa:at.

 

Det var lite som att trycka på en ”reset” knapp på sig själv. Så otroligt avkopplande och härligt. Till slut la sig mörkret och det var dags att göra sig i ordning för middagen.
Nu ska jag vara lite sällis till Tony, han har så tråkigt när han kör bil.

Hörs sen igen!

Kram Nina ❤️

Ps: Apropå på konst, jag har numera en ren konst-instagram om du vill följa den. @artbyniiinis 

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mjölkchoklad cheesecake

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x