Hem ljuva hem…

 

Godmorgon!

Ja då var vi äntligen hemma igen. Milo var vaken igår när vi kom till svärisarna. Sååå mysigt att få krama hårt på honom. Resan hem gick  bra. Gick snabbare hem då vi faktiskt INTE körde fel, det gjorde vi nämligen på vägen dit. 🙂 Här äter vi frukost till Nyhetsmorgon.

 

De 3 musketörerna är tillsammans igen. 🙂 Kan inte sluta lukta på honom och hålla en hand på jobom hela tiden. I eftermiddag kommer stora barnen hem också, då ska Thedde firas igen. Då kommer Tonys hela stora familj på besök nämligen. Lyxigt att ha fler familjer tycker de stora barnen. 🙂

Nu ska jag äta frukost här, sedan blir det till att baka för hela slanten. 🙂 Hörs sen igen! ❤️

5
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Spa

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x