Hur ska jag göra?!

Någon mer än jag som är alldeles förvirrad och konstig med den här klockan som flyttats? Ni vet ju att jag varit helt ”bananas” när vi gått från sommar till vintertid. Men nu blir jag visst lite ”bananas” när det blir tvärtom också….

Klockan är redan efter 7 på kvällen liksom, hur kunde det bli så? Redan? Klockan var ju nyss 3…jag hänger fasen inte med alls. Jag har den känslan hela tiden, som att jag inte hänger med tiden. Är jag ensam? 😉 Sen är jag sååå trött, våren känns som en käftsmäll med trötthet typ. Läste nångång om att tröttheten på våren beror på att vår biologiska klocka inte hänger med och att hormonerna goes ”bananas”…. Så det kanske inte alls är konstigt att man är lite off?!

 

Jag och Milo ligger i soffan och bara är. Så otroligt skönt…skönt när han är soft då en annan är trött som en gnu. Jag har målat idag och stått hela dagen så det var gött att sätta sig ned. Min rygg är inte 100 ännu så jag måste bli lite bättre på att vila den.

 

Så glad att Thedde fick så fina tulpaner igår. Just den här sorten (papegoja eller vad de heter) är sååå fin!

Hörni! Måste fråga er, ni är som uppslagsverk ibland. Vi bodde i exakt ett sånt här rum på  Ystad Saltsjöbad. Nu är det så att jag skulle vilja köpa kuddarna som bi sov i. Jag har ju berättat för er hur jag letat efter en kudde som jag inte får ont i min problemnacke av, NU HAR JAG GJORT DET! De 2 nätterna vi sov där så hade kag NADA ont o nacken när jag vaknade. Det har jag alltid annars. Jag har dessutom köpt säkert 10 kuddar, allt från billiga fluffkuddar till tempur. INGEN har funkat. Men dessa gjorde det! Vad gör jag nu? Hur i helskotta köper man loss kuddar från ett spahotell? Vem är deras leverantör av dessa? Tror ni jag mitt pucko kollade vad kuddarna hette? NÄ precis…såklart inte – goddag yxskaft. Mejlar jag hotellet och frågar om jag helt sonika får köpa kuddarna? Det borde väl vara det bästa sättet! Kanske får jag då reda på var jag kan köpa dom om de inte vill sälja sina? Jag MÅSTE ha dom i alla fall! Dilemma! 🙂

Nä, nu ska vi äta. Galet att vi äter såhär sent, men som sagt. Allt är lite tjofaderittan numera. Snart är vi på banan igen hoppas jag. Du, ikväll är det sista avsnittet av Parneviks. Ääääääälskar verkligen det programmet, önskar jag också fick hälsa på där nångång. 🙂

Ha en fin kväll! Kram Nina

 1. Carro skriver:

  Ja, hela denna vecka har jag känt det som att jag vadar i honung och har bomull i huvudet. Vill bara sova hela tiden. Har känt liknande andra år på våren. Måste vara något hormonellt som också har ett samband med ljuset.

 2. Carro skriver:

  Ja, hela denna vecka har jag känt det som att jag vadar i honung och har bomull i huvudet. Vill bara sova hela tiden. Har känt liknande andra år på våren. Måste vara något hormonellt som också har ett samband med ljuset.

  1. Men tack snälla för ditt tips!!! SKa absolut kolla upp detta. Tack & kram! ♥♥♥

  1. Men tack snälla för ditt tips!!! SKa absolut kolla upp detta. Tack & kram! ♥♥♥

 3. Ursula skriver:

  Hej ! Kan du inte skriva vad kuddarna heter om du får veta det från hotellet…..jag har också problem med min nacke o axlar. Ps gjorde sockerkakan med glasyr igår kväll.Vansinnigt god…..

  1. Självklart ska jag göra det!! Ja men visst är den smaskig?!?! Alla i familjen ÄLSKAR den! 🙂 KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..