Morning….

Godmorgon! ♥

Åh vilket soligt väder vi har vaknat upp till, tyvärr så ska det gå i moln men det är ju ganska så lite man kan göra åt det. Så är det! 🙂 Jag snarkade på till 6 i morse, det är ju rätt ovanligt för att vara mig men det är ju precis så det är nu med sommartiden. Man sover längre. Jag sover huxflux rätt normalt. 🙂 Eller just inatt var väl inte så normalt. Det var snuvigt ifrån det andra rummet med behov av nässpray, katten bökade och lajjade runt med en hårsnodd så det bara small och så pratade och skrek Milo i sömnen. Det var en minst sagt rörig natt helt klart.

IMG_8256 IMG_8260

I morse bakade jag en glutenfri filmjölkslimpa, en ny sort. Du ska få recept sen. Milo ville smaka på smetten. Jag fick förklara att den smeten inte smakar riktigt sådär som en kaksmet. Men han tyckte det var jättegott, haha….konstig unge det där.

IMG_8266

Nu har vi just ätit frukost. Lite slappigt och bara få sitta läääänge utan stress för att lämna till skolan. Det gäller att njuta för fullt…en vecka går snabbt.

Nu ska jag jobba lite här, men vi hörs lite senare. ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hur ska jag göra?!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x