Sverige Frilufsar!

Nu ska jag berätta för dig om en tävling som jag ska ha i samarbete med Barnängen!

Först måste jag berätta att detta handlar om friluftstips. Vi i vår familj älskar ju att vara ute och åker gärna skidor varje vinter. Nu senast var vi ju i Romme och åkte skidor i strålande solsken.

romme 2 romme 3 romme

Vi har också åkt skridskor på isen och att grilla utomhus på vintern är helt klart underskattat. Att vara ute med barn brukar även göra susen för nattsömnen. Jag älskar barnens röda kinder efter de lufsat ute. När vi var i Romme så fick vi en helt underbar dag med solsken och typ nån plusgrad, det optimala för flera timmar i backen.

Tycker man att det är svårt att hitta på saker så kan Bärnängens sida för frilufstips vara kanon! Kolla bara HÄR! Där hittar du maaaassor med frilufsbilder som folk lagt upp. Du kan söka på t ex pulka, eller om du vill få tips på frilufs till barn. Där kan du hitta både bild och vart bilden tagits. Kanske kan det vara ett ställe Du vill besöka?

Lite info om tävlingen som pågår på deras sida:

Barnängen samlar Sveriges bästa frilufstips på ett ställe – var med och bidra med dina frilufsaktiviteter för chans att vinna en skidresa för hela familjen!Tävlingen håller på till och med 17/4 2016.

Lägger man upp en bild är man inte bara med och tävlar om en skidresa, varje vecka belönas även den bästa vinnare som får ett frilufskit från Barnängen. Det innehåller en ryggsäck från Fjällräven fylld med termos, kåsor och Barnängens produkter för hela familjen.

Så nu tycker jag att du rusar in på DEN HÄR sidan och tävlar!


0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jungfrumamma
8 years ago

Jag önska verkligen vi var med friluftsmänniskor. Tyvärr är man ju inte det… eller ett av våra barn är det haha. Vi andra, nej 🙁

Jungfrumamma
8 years ago

Jag önska verkligen vi var med friluftsmänniskor. Tyvärr är man ju inte det… eller ett av våra barn är det haha. Vi andra, nej 🙁

Nästa inlägg

Äntligen har jag hittat….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x