Skön söndag…

Go`kväll!

Här har lugnet lagt sig. Vi har tagit kväll, jag är trött och sliten och kommer nog somna efter att jag skrivit det här inlägget. Ska sooooova….

Åh, vi hade det riktigt mysigt ute idag. Vi satt på vår ljugarbänk och satt och pratade. Milo satt i möblerna framför oss och vilade lite mellan fotbollspassen. Älskar vår trädgård och längtar så mycket till värmen så vi kan sitta ute hela kvällarna.

 

Toxy ville såklart också vara med. Han är alltid där vi är när vi är ute. Följer efter som en liten hund gör han. Han ville hoppa upp i Tonys knä när vi satt där och mös. Han mös också rejält kan man säga. 🙂


 

Tony var i fixartagen idag och grävde fram världens finaste lilla stenplatta. Undrar vad detta varit? Det var så fint. Nu vill vi ha nån form av trädgårdslampa som lyser upp den här platsen. Den ligger i anknytning till vårt trädgårdsland. Såå fint. Milo och kompis Anton kom och tittade på alla maskar som Tony grävde upp. Slängde i dom i trädgårdslandet. Är det inte bra med maskar där i?

Innan jag somnar ska jag googla på trädgårdar. Behöver lite inspiration för våren och sommaren här. Vad kan man hitta på för mys liksom? Åh… Nä, ha nu en mysig kväll. Imorgon är det måndag och ny vecka igen. Milo börjar skolan och vardagen återkommer.

Stor kram Nina ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
anneli
anneli
8 years ago

Hej..väldigt fin trädgård ni har! Våran tomt är liten men jag orkar lite i pallkragar och några hem snickrade ramar. På Youtube finns många klipp från Skillnadens trädgård. Sara Bäckmo tror jag hon heter. Beställde hennes bok igår. Hon blir jag inspirerad av. Hon har en blogg som är kul läsa.
Kul med trädgård och odling.

anneli
anneli
8 years ago

Hej..väldigt fin trädgård ni har! Våran tomt är liten men jag orkar lite i pallkragar och några hem snickrade ramar. På Youtube finns många klipp från Skillnadens trädgård. Sara Bäckmo tror jag hon heter. Beställde hennes bok igår. Hon blir jag inspirerad av. Hon har en blogg som är kul läsa.
Kul med trädgård och odling.

Nästa inlägg

Glossybox

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x