Godmorgon ny vecka!

Godmorgon Måndag!

Litet sent hej från mig denna måndag. Jag har haft fullt upp hela morgonen. Alltid när det varit ledigt och vardagen ska komma igång igen så blir allt lite trixigare. Sånt som gått på rutin gör plötsigt inte det. Märkligt att man vänjer sig av med en morgonrutin på en vecka. 🙂

Jag var ute och tog en powerwalk på morgonen. Är motiverad att köra igång igen. Visste du att 150 minuters motion i veckan motverkar sjukdomar med massor? Bara en sån sak kan ju få en att resa sig ur soffan och ge sig ut. 4 dagar i veckan ska jag försöka promenera. Då promenerar jag 40 minuer per gång ungefär. Nu går vi också mot varmare tider och kanske kan förvänta oss härligare och härligare promenader.

IMG_8266

Snacka om härligt det var att komma hem och äta en frukost. När man hunnit bli sådär riktigt hungrig och sugen. Kaffet smakade gudomligt tammetusan! Älskar mitt glutenfria bröd också. Många som hittar in hit till det receptet. HÄR har du det.

Nu ska jag ta tag i massa jobb här. Vi hörs snart igen! ♥ Önskar dig en bra måndag!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skön söndag…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x