Jämnare ”yngre” hud

Nu ska du få ett litet skönhetstips och ett erbjudande i samma inlägg. 

Jag har ju tjatat mig blå i ansiktet om dessa produkter till just ansiktet. Det är riktigt fina grejer för oss som börjat kalla oss för ”tant”. Alltså, du som känner att linjerna kommit och tagit dig, du som inte riktigt hängt med i tyngdlagen. 🙂 Där r i alla fall jag. Clarins är ett av mina favoritmärken som jag har en hel del produkter ifrån.

clarins 1

Alltså den här….  Beauty Flash Balm, eller ”Askungekrämen” som den också kallas är en uppstramande primer / ansiktskräm. Den drar samman och reducerar rynkor och linjer samt stärker ansiktskonturen. Klappa in ett tunt lager över ansikte, hals och ögonparti. Vänta någon minut innan du applicerar din makeup så har du ett ansikte som är lite mer uppstramat. Med denna håller makeupen längre och huden ser friskare ut. Denna är perfekt att applicera före festkvällen eller när du fort vill fräscha upp ditt utseende, ypperlig att använda som ansiktsmask också!  Denna är en kräm som tajtar till kan man säga. Du hittar den HÄR!

clarins 2

 

En till utav mina favoriter för oss ”rynk-apor”. Denna använder jag alltid på mina bröllopssminkningar och jag har alltid på mig denna när jag går ut på galej. Instant Smooth är en silkeslen och oljefri primer. En primer är en kräm som man applicerar över sin dagkräm för att jämna ut huden så den ser perfekt ut samt för att få en hållbar makeup. Primern fyller ut stora porer, linjer och rynkor och ger en slät yta på huden. Låt krämen gå in i huden ordentligt innan du applicerar din makeup. Första gången jag testade denna hade jag på den på handen. Alla små linjer och porer bara försvann. Ja, detta är också en stor favorit och ett MÅSTE i min sminkväska! Detta är en kräm som liksom reducerar linjerna genom att lägga sig som en härlig tunn hinna med utslätande effekt. Du hittar den HÄR!

gåva lyko

När du handlar för 500 kr på LYKO så får du med dig det här kitet ifrån Clarins. Det innehåller:

 Clarins Body Treatment Oil ’Tonic’. En blandning av essentiella oljor och hasselnötsolja med 100% rena växtextrakt. Hudvävnaderna stärks och blir fastare och hudens elasticitet förbättras. Detta hjälper till att förebygga uppkomsten av bristningar. Huden blir mjuk och sammetslen och uttorkning motverkas (vilket är den största boven för slapp hud). Denna är perfekt att smörja in sig med efter en dusch, när du fortfarande är blöt. Sedan ta en oöm handduk och torka dig med så ligger oljan kvar i huden och verkar. 

Clarins Instant Light. Läppglans som förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem « jämnare » och fylligare med en oemotståndlig doft av vanilj och kola. Ger en långvarig komfort och skyddar läpparna från fria radikaler och yttre aggressiv påfrestning kyla, vind, värme. Praktisk transparent tub med en sponge-tip applikator. 

Clarins Gentle Foaming Cleanser for Normal or Combination Skin. Effektiv och löddrande tvål som är lika mild som en rengöringsmjölk. Det mjuka löddret sköljs lätt av och huden skyddas mot de uttorkande effekterna av hårt vatten. 

Clarins HydraQuench Cream. HydraQuench-serien förser alla hudtyper  med en jämn optimal fuktnivå. En 
exeptionell hudvård, med hjälp av Clarins expertis, för att tillfredsställa hudens  fuktbehov med en ojämförbar effektivitet. En intensivt närande och återfuktande creme som ger fukt hela dagen och oslagbar lyster. En cremig textur som ger ett perfekt underlag. 

Allt detta i en härlig neccessär! 🙂

4
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vårnytt i garderoben!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x