Vårnytt i garderoben!

Igår kom mitt paket med lite härligheter. Nu äntligen kan man på riktigt börja inhandla vår och sommarkläder. Åh, alla härliga färger och ljusa jeans. Ni vet ju att jag känner Zandra som driver butiken My Ztyle, har ju hittat massor med superfavoriter från hennes butik. Bl a den kimonon som jag hade på mig igår.  Nu hade det visst kommit in en härlig ny nyhet igen.

myztyle_kaftan_kimono_vårkläder myztyle_kaftan_kimono_vårkläder

IMG_8533 IMG_8534 IMG_8536

Åh den här kaftanen/kimonon bara älskar jag! Den är som en sol man tar på sig. Du hittar den HÄR. Jag tänker att jag ska ha den till både jeans, shorts, en klänning eller varför inte på stranden över bikinin? Älskar kläder med flera användningsområden. 

emelies_butik_jeans_baggyjeans_lappade_jeans emelies_butik_jeans_baggyjeans_lappade_jeans emelies_butik_jeans_baggyjeans_lappade_jeans IMG_8529 emelies_butik_jeans_baggyjeans_lappade_jeans

IMG_8535

Åååååh….. sen hittade jag även dessa jeans. Zandra och My Ztyle har nämligen gått ihop med HÄR. 

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skönhetsfredag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x