Skönhetsfredag

Godmorgon underbara FINFREDAG! 

Jag som skulle blogga efter jag nattat Milo igår kväll….eeh jag nattade visst mig själv också. 🙂 Idag är det fredag igen! Oh HAPPY day! En helg framför oss. Vi har grilla och lite fira på vår agenda för denna helgen. Lite trädgårdsfix ska vi nog också få plats med!  Ser i alla fall fram emot denna helgen.

Ska strax lämna sängvärmen och gå upp och fixa frukost till mig och Milo. Resten av dagen så ska jag texta och måla, det blir också en del jobb med webshopen. Den andra webshopen alltså, den där mina favoriter kommer finnas.

 

Det blev också succé med brickbordet med mina målningar på! Vad kul, tack för fin feedback. Såna ska jag skapa fler utav.

 

Igår sminkade jag mig för första gången på fleeeera dagar. 🙂 Blev till att testa den nya mascaran från  EMITE. Wow säger jag bara, dubbelwow! Den satt som en smäck hela dagen alltså. Inte ett korn trillade av fransarna, inget svart under ögonen alls. Den satt som berget och jag behövde inte köra många svep för att få fin svärta. Förstår verkligen alla fina recensioner den fått! En ny favorit! Den kostar 210kr men om du börjar prenumerera på Glossybox nu så kostar den bara 139kr (det betalar du sedan månadsvis och får hem en Glossybox varje månad, inga andra kostnader för frakt m.m tillkommer). Då får du 4 andra skönhetsöverraskningar med också! Klicka dig in HÄR! 

Nu måste jag kliva upp, ha nu en underbar fredag mina vänner. Kikar du inte in mer idag så önskar jag dig en fin dag. Du som kikar in flera ggr kommer få ett skönhetstips, se en sneakpeek på mitt nymöblerade vardagsrum, se ett par URSNYGGA jeans och en kimono jag fick hem med posten igår och sen blir det göttigt recept till helgen. Massor med härligt alltså!

Kram Nina ❤️

(Affiliate)

1
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
8 years ago

Å jättefint brickbord! Kan man beställa?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lena
8 years ago

Du kommer att kunna beställa inom kort. Tänkte jag skulle hinna gör några stycken först så det finns lite att välja på. 🙂 Kul att du gillar!

Lena
Lena
8 years ago

Å jättefint brickbord! Kan man beställa?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lena
8 years ago

Du kommer att kunna beställa inom kort. Tänkte jag skulle hinna gör några stycken först så det finns lite att välja på. 🙂 Kul att du gillar!

Lotta
Lotta
8 years ago

Helt fantastiskt brickbord!!Älskade det så fort jag såg det 🙂 Du är fantastiskt duktig i ditt skapande!Kramiz

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lotta
8 years ago

Men taaaack, blir alldeles varm och rörd. Kram

Lotta
Lotta
8 years ago

Helt fantastiskt brickbord!!Älskade det så fort jag såg det 🙂 Du är fantastiskt duktig i ditt skapande!Kramiz

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lotta
8 years ago

Men taaaack, blir alldeles varm och rörd. Kram

Veronika
Veronika
8 years ago

Vad du är duktig! Ett jättebra sätt att få in lite färg i inredningen utan att det blir för mycket 😉 Och den där maskaran får jag nog ta och testa nästa gång det är dags att köpa ny 😉

Veronika
Veronika
8 years ago

Vad du är duktig! Ett jättebra sätt att få in lite färg i inredningen utan att det blir för mycket 😉 Och den där maskaran får jag nog ta och testa nästa gång det är dags att köpa ny 😉

Nästa inlägg

Uterum och poolhus – Skånska Byggvaror

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x