Trött….

Hej på er! 

Förlåt, idag har jag inte varit så alert med mina blogginlägg. Lagom till jag skulle skriva ett inlägg fick jag veta att en person jag känner lite flyktigt, gått bort. Det gjorde mig både chockad och låg…… Vill inte gå in på det mer än så men ville ändå berätta för dig.

Jag är glad att min fina vän Satu kom hem till mig och drack kaffe på eftermiddagen. Det behövde jag!

 

Tänk att vi varit vänner sen vi var bebisar typ. Hon har alltid funnits i mitt liv. En av de finaste vänner jag har. Vi kan vara utan att höras i en hel evighet för att sedan höras igen och det känns som vi aldrig ens haft ett uppehåll. Vi hade riktigt mysigt i solen i eftermiddags.

 

Började dagen med en promenad. Det var sååå skönt i solen. Den här dagen visade sig bli en speciell dag. Annorlunda, sorgsen men ändå full av en massa tecken. En dag som blev väldigt innehållsrik men med en sorgkant. Så kan jag förklara den.

Snart tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Behöver smälta allt.

Du, du är väl rädd om dig! ❤️

3
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
8 years ago

Läser ofta men kommenterar sällan.
Skickar en kram t dig <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
8 years ago

Tack fina! ❤️

Helena
Helena
8 years ago

Läser ofta men kommenterar sällan.
Skickar en kram t dig <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
8 years ago

Tack fina! ❤️

carina
carina
8 years ago

Skickar lite styrkekramar till dig<3 . Jag har också en kompis som jag känt sedan hon började i min klass i trean,idag är vi 54 år,och vi har sällan kontakt ,det kan gå ett eller två mellan ibland. Sist vi pratade i telefonen så sa vi just,att fästän vi pratar så sällan,så känns det som det var nyss:-)

Niiinis
Niiinis
Reply to  carina
8 years ago

Visst är det härlig? ♥

carina
carina
8 years ago

Skickar lite styrkekramar till dig<3 . Jag har också en kompis som jag känt sedan hon började i min klass i trean,idag är vi 54 år,och vi har sällan kontakt ,det kan gå ett eller två mellan ibland. Sist vi pratade i telefonen så sa vi just,att fästän vi pratar så sällan,så känns det som det var nyss:-)

Niiinis
Niiinis
Reply to  carina
8 years ago

Visst är det härlig? ♥

Nästa inlägg

Strömlöst

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x