Åh nej!

Godmorgon!

Vår morgon har väl varit sådär. Milo blev nämligen magsjuk i morse, började med att han trodde han var jättehungrig så han fick frukosten serverad i raketfart. Det visade sig vara annat – den vidriga jäkla magsjukan. Min lilla Tusse!

Som tur är kunde Tony stuva om i sitt schema så att jag kunde åka på mitt uppdrag nu på morgonen. Ska skriva skyltar på ett cafe nämligen. Viktigt att jag kom dit idag då alla skyltar togs ner och putsades igår kväll…. Inte kul att stå utan skyltar som ett cafe ju.

 

Här är min senaste målning. Denna målning ska jag skänka bort till förmån för ALS forskningen. Denna målning kommer att säljas på auktion på Tradera. Jag kan tipsa dig om länk senare när auktionen är igång. Som vanligt blir jag lite kär i mina målningar. Detta är min lilla krigarprinsessa, hon har coola guldiga krigsmålningar i ansiktet och är döpt till STRENGTH! ❤️

  

Så, nu har jag bilbloggat klart här och ska snart gå in på cafet. Ska ta med mig jobbet hem idag så jag kan fortsätta tillverka alla posters som beställts. Kan samtidigt vara hemma och klappa på Milo. ❤️

Vi hörs sen igen.

Kram ❤️

3
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bettan
8 years ago

Men åh! Den tavlan hade jag gärna hängt på väggen hemma – din klart finaste enligt mig!

bettan
8 years ago

Men åh! Den tavlan hade jag gärna hängt på väggen hemma – din klart finaste enligt mig!

Niiinis
Niiinis
8 years ago

Åh tack snälla! ❤️

Niiinis
Niiinis
8 years ago

Åh tack snälla! ❤️

Kina
Kina
8 years ago

Vilken fin tavla.

Kina
Kina
8 years ago

Vilken fin tavla.

jeja
jeja
8 years ago

grym som alla,,,o fint av dej ,,skit sjukdom o vidrig usch,,,kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  jeja
8 years ago

Kram ♥

jeja
jeja
8 years ago

grym som alla,,,o fint av dej ,,skit sjukdom o vidrig usch,,,kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  jeja
8 years ago

Kram ♥

Nästa inlägg

Trött….

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x