Jag har skägg!

Go`kväll finisar! ♥

Det blidde ingen textning. Dom hade nog glömt bort att jag skulle komma, ingen öppnade och inga skyltar var nedtagna eler putsade. Well well…

Jag for ut till underbara Haga Slott på möte senare på förmiddagen. Jag passade på att trycka in allting idag då jag behöver vara hemma med Milo imorgon, det är ju 48 timmar från sista spyan som gäller

20160412_102717 20160412_102623 20160412_102619

Där stod hon, det vackra slottet och välkomnade mig. Det är så fint därute och nu snart när allt grönt ska börja växa så kommer det fullkomligen att explodera av massa vackert! Jag håller på att fixa ett litet bloggevent ute på Haga Slott nämligen så vi behövde ha ett litet möte idag om när, var och hur typ. Det kommer bli sååå bra! ♥

Apropå Haga Slott så har de så mysiga evenemang därute. Slottsweekend och brunch t ex. Slottsweekend skulle jag gärna vilja åka på. Låter sååå härligt. HÄR kan du läsa mer om det.

20160412_114856

Solen sken så härligt när jag gick till bilen efteråt! 🙂

IMG_8639

IMG_8641

Tony lagade mat ikväll. Han grillade lax och fetaostfyllda färska champinjoner. Till det blev det en kall sås med creme fraiche, sweet chilisås, honung, salt och peppar. Sååå mumsigt!

IMG_8643

Den här lilla fisen mår bra igen, men det var rätt segt alltså. Han fick springa och kräkas flera flera gånger, han började vid 8 i morse och slutade vi halv 2 på dagen. Lilla Tussen, jag lider så fruktansvärt med honom alltså. Det är ju det vidrigaste som finns att springa och kräkas. Jag har skrubbat, skurat och fejat hela badrummet nu. Kört en riktig superstädning. Klorinat, avkalkat och skrubbat så jag var helt svettig. Nu kan vi andra gå på toaletten igen tror jag. Ska bädda rent i sängarna också. Inte för att det kommit kräks där men känner att jag vill rensa ur det så mycket som möjligt för att se om vi klarar oss? Åh hoppas hoppas. Jag har ju klarat mig några gånger när Milo haft magsjuka så jag hoppas verkligen att jag gör det igen! Skönt att det ändå går över relativt fort. Att se honom i morse och sen få se honom såhär är så skönt. Här med iPhone och X-box kontrollen i andra handen. 😉

IMG_8647

Min skäggiga man. Han ska raka av sig det igen säger han. Han är en skäggperiodare. Iband vill han ha rejält superskägg, ibland kör han 3 mm:s skägg. Nu sitter jag och smygkikar på honom när han håller på och snurrar i det där skägget. 🙂 Jag gillar alla skägg….bara det är skägg! 🙂 Jag är en skäggbrud…. alltså jag gillar skägg och så har jag skägg själv. Haha…

tulpaner IMG_8644

Åh, mina tulpisar är så fina! ♥ Helst i kvällssolen här i vårt vardagsrum.

Nu är det bara TV:n kvar. Jag sitter och kikar på Halv 8 hos mig med ena ögat. Jag gillar verkligen det programmet. Man får lite inspiration, sen får man se så mycket kul människor. Albin med hönsen och hippiehemmet är ju hur skön som helst. 😀

Ha en mysig tisdagkväll, imorgon är det redan lill-lördag. ♥

4
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva N
Eva N
8 years ago

Oj så fina tulpanerna blev i färgen! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Eva N
8 years ago

Men visst blev dom! Jag var ju så nyfiken på dom. 🙂

Eva N
Eva N
8 years ago

Oj så fina tulpanerna blev i färgen! 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Eva N
8 years ago

Men visst blev dom! Jag var ju så nyfiken på dom. 🙂

Nästa inlägg

Hastbullar med äppelmos

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x