Godmorgon!

Godmorgon vänner! ♥

Onsdag och mitten på veckan. Går så fort just nu. Den här dagen ska ägnas helt åt att tillverka posters. Mina grejer från kontoret är hämtade så jag kan fortsätta jobba hemma nu när jag är hemma med Milo. Han är pigg och glad igen tack och lov men vi ska ju vara hemma 48 timmar efter sista spyan.

IMG_8637 konst_målning_akrylmålning_art

Min senaste målning var det ja. Den här kommer jag att skänka till ”Gå mot ALS”. Förra året var det över 2000 personer som gick tillsammans mot ALS. Det gav över 300.000 kr i inäkter till forskningen av ALS. I år ska de, utöver själva marschen också ha Tradera auktioner. Det är där min tavla kommer in. Där ska den auktioneras ut och alla pengar som kommer in går oavvkortat till forskningen. Om du vill ha mer info så kan du följa ”Gå mot ALS Enköping” HÄR. 

Nu är det dags för mig att börja tillverka här. Hoppas att du mår bra, vi hörs sen igen. ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag har skägg!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x