Hål i örat!

Go`kväll! 

Ååååh, vår lille fiiiis har ÄNTLIGEN hål i öronen. Han är så glad och så otroligt stolt över sitt lilla hål. Måste ju berätta hur det gick för oss.

20160414_145918

 

Här var vi på väg ned på stan för att äntligen ta det där hålet. Milo var spänd men vid gott mod.

20160414_152050 20160414_152102

När vi kom ned till Lagerströms så var hon som skulle ta hålet upptagen, så istället för att vänta där så gick vi och fikade på Fabian Flink under tiden. Milo var spänd så det behövdes lite fika och iPhone för att koppla av. 🙂

20160414_154417 20160414_154431 20160414_154511

När vi fikat färdigt gick vi tillbaka. Där fick han först välja ut vilket örhänge han ville ha. Det han ville ha först (likadant som Ronaldo) var slut, så han fick välja ett typ likadant. Nuförtiden kan man ju välja ganska så fina örhängen, även de som är tänkta som läkningsörhänge. Detta örhänge kastar man ju efter att man haft det dessa 6 läkningsveckor.

20160414_154542 20160414_154601 20160414_154718

Sedan var det dags att rita dit en prick på örat där örhänget skulle sitta. Här blev han rejält spänd såg jag. 🙂

20160414_154904

Wait for it…… 

20160414_154904

……KLICK…..
20160414_154907

….. KLART! 

20160414_154916

Åååååååååhhh….. så glaaad och så stoooolt! Han är alldeles rödblommig här. ♥♥♥


20160414_154948

Här fick han tips om att han ska dra uppe i örat när det kliar sen, det kliar ju en del när det läker. Med oss fick vi rengöringsdukar för örat. Nuförtiden ska man röra det så lite som möjligt. Förr skulle man ju snurra det och ha sig. Nu inget sånt. Bara rengöra, inte ta på det alls i onödan. Om 6 veckor får vi byta ut örhänget. Vi har redan sett ut vilket det bir. 🙂

20160414_155641

Tyckte han att det gjorde ont? Ja, en liten stund…..han tyckte det sved en stund efteråt. Men det var bara en stund. Han grät inte alls, sa bara tyst ”Aj, attans vad ont det gjorde”. Sööötis! 🙂 Men stoltheten och glädjen suddade bort allt det svidiga. Han har inte haft ont alls. Nu ska vi se hur det blir? Om det fortsätter såhär bra? Vi hoppas såkart på det.

20160414_163425

Nästan hela mitt CREW! Thedde saknas dock, men han var hemma och hälsade på senare ikväll. T.o.m exet Magnus är med! 🙂 Vi hämtade upp honom då hans bil är på stripning och jag skulle hjälpa honom med hans hemsida. Stjärnfamilj när det är som bäst! ♥

Nu sitter jag och jobbar lite här vid datorn men ska snart kliva ur jeansen och ta kväll.  Ska skriva ett receptinlägg på en skitgod nyttig kaka jag slängde ihop i micron idag. Men sen ska jag kasta av mig jeansen och hoppa i min mjuka sköna morgonrock och slänga mig i soffan och njuta av kväll. Imorgon är det liksom FINFREDAG! ♥ Ha en fin kväll!

Kram Nina ♥

9
Subscribe
Notify of
guest

18 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
8 years ago

Åh, vilken stolthet som lyser i hans ögon och så fint det blev 🙂
Min lilla tjej tog hål i sina öron strax innan jul och det vara samma där, så stolt. En ensam liten tår rann från hennes båda ögon efteråt och tjejen som tog hålen på henne sa att man fick gråta. Då svarade lilla skruttan ”Det är inte för att jag är ledsen det är för att jag är så himla glad”.
Önskar dig och dina fina killar en härlig dag!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Annika
8 years ago

Lilla älskling, åh jag blir alldeles rörd! ❤️ Milo sa på morgonen när han vaknade: ”Mamma, jag trodde jag drömde att jag hade hål i örat”. Söööööt! ❤️

Mallan
Mallan
8 years ago

Nej släng inte örhänget. Helt perfekt att ta till vid ev infektioner eller så när man fått byta. Tvätta bara av det noga med sprit innan det används igen så är det ett perfekt läka ut infektioner tips 🙂

Trevlig helg <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mallan
8 years ago

Okej, men vad bra, tack för tipset! Kram

Annika
8 years ago

Åh, vilken stolthet som lyser i hans ögon och så fint det blev 🙂
Min lilla tjej tog hål i sina öron strax innan jul och det vara samma där, så stolt. En ensam liten tår rann från hennes båda ögon efteråt och tjejen som tog hålen på henne sa att man fick gråta. Då svarade lilla skruttan ”Det är inte för att jag är ledsen det är för att jag är så himla glad”.
Önskar dig och dina fina killar en härlig dag!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Annika
8 years ago

Lilla älskling, åh jag blir alldeles rörd! ❤️ Milo sa på morgonen när han vaknade: ”Mamma, jag trodde jag drömde att jag hade hål i örat”. Söööööt! ❤️

aa
aa
8 years ago

Ja han är en liten söööötis. =)

Niiinis
Niiinis
Reply to  aa
8 years ago

❤️❤️❤️❤️❤️

Mallan
Mallan
8 years ago

Nej släng inte örhänget. Helt perfekt att ta till vid ev infektioner eller så när man fått byta. Tvätta bara av det noga med sprit innan det används igen så är det ett perfekt läka ut infektioner tips 🙂

Trevlig helg <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mallan
8 years ago

Okej, men vad bra, tack för tipset! Kram

carina
carina
8 years ago

Han är ju så söööt den pojken,och så duktig (säger man så)när han tog hål i örat. Jag minns min minsting,när hon skulle ta hål i öronen,hon var kanske sju år (idag är hon snart 26 år) ,det blev bara ett öra,för sedan vägrade hon,och hon har än idag inte gjort om det,haha:-)

Niiinis
Niiinis
Reply to  carina
8 years ago

Haha, Jaaa…. Elliot var likadan. Han skulle ha båda men bangade när det gjorde så helsickes ont. Sötisar! ❤️

aa
aa
8 years ago

Ja han är en liten söööötis. =)

Niiinis
Niiinis
Reply to  aa
8 years ago

❤️❤️❤️❤️❤️

carina
carina
8 years ago

Han är ju så söööt den pojken,och så duktig (säger man så)när han tog hål i örat. Jag minns min minsting,när hon skulle ta hål i öronen,hon var kanske sju år (idag är hon snart 26 år) ,det blev bara ett öra,för sedan vägrade hon,och hon har än idag inte gjort om det,haha:-)

Niiinis
Niiinis
Reply to  carina
8 years ago

Haha, Jaaa…. Elliot var likadan. Han skulle ha båda men bangade när det gjorde så helsickes ont. Sötisar! ❤️

trackback
7 years ago

[…] april vågade Milo äntligen ta hål i örat (tyvärr igenvuxet idag då han fick en liten i infektion i det). Men en stor […]

trackback
7 years ago

[…] april vågade Milo äntligen ta hål i örat (tyvärr igenvuxet idag då han fick en liten i infektion i det). Men en stor […]

Nästa inlägg

Bra start!

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x