Skön söndag!

Go`kväll!

Nu har vi just kommit hem och jag har satt mig i soffan för att skriva lite till dig. Idag har vi fladdrat en hel del. Allt började med fotbollsträning för Milo i morse.

IMG_8723 IMG_8724 IMG_8740

Kl 10 var det dags. Milo ÄÄÄÄÄLSKAR sina fotbollsträningar, majj gadd alltså! Hela veckan ser vi fram emot denna träning alltså. Idag fick han göra mål på träningen dessutom så ni må tro att lyckan stod i taket. 🙂

IMG_8743 IMG_8752 IMG_8754 IMG_8762 IMG_8776Åh idag fick jag känna på bebis i magen… Min fina syster ska få bebis om bara några veckor. ♥♥♥ Jag kände den mot mina händer flera gånger idag. Han kanske hälsade på sin moster lite där igenom magväggen. Imorgon ska hon på vändningsförsök så ni må tro att mina tummar hålls för fullt. Nu hoppas jag att dom lyckas vända bebis så den kommer rätt med huvudet. Vi har läst på om allt som har med bebisar som ligger ”fel” att göra och man kan med massage få dom att vända sig…. vi trodde att vi lyckades idag men tji fick vi när syrran kände huvudet där under revbenen igen. Håll några tummar för mina modiga syster imorgon är ni snälla!? ♥

IMG_8773Vår lilla fis ska bli kusin till en alldeles ny bebis. ♥

IMG_8783

Snacka om att jag, pappa och Milo skrattade åt denna ”faceswap” på Snapchat. Älskar snapchat, lägger upp rätt mycket tok där ska jag erkänna. Är lite gränslös faktiskt…haha! Idag la jag upp när jag ”tränade” och ”rökte pipa”. Ni som har snapchat vet vad jag menar. 😉 Ninahermansen heter jag där i alla fall ifall ni vill följa.

IMG_8792

Å så den roligaste pappan (morfarn) i världen busar ständigt med Milo till hans stora förtjusning. ♥

IMG_8796 IMG_8798

Idag gjorde vi ett spontanbesök i Uppsala. Mamma ska åka till mormor i Finland och hjälpa henne att komma i ordning efter att hon flyttat, mamma skulle ta nattbussen till Haparanda.  Flygplatsen i norra Finland där mamma brukar landa är under reparation så den hon istället skulle landa på är miljarders mil ifrån så detta fick bli bästa alternativet. Den bussen hon skulle åka går från Uppsala så mamma föreslog att vi skulle åka till Stationen och äta. De skulle vara både mysigt och bra mat. Riktigt mysigt ställe verkligen, det blev en skön söndag med familjen. ♥

IMG_8799 stationen_uppsala IMG_8804

Tänk om alla söndagar kunde spenderas såhär? Jag missade tyvärr att ta bild på nån mat. Fattar inte… men jag var så hungrig så jag kastade mig över maten. Jag åt en laxtartar som var god, lite stark men god i smaken.

IMG_8806 IMG_8807

Fint och trivsamt ställe verkligen!

IMG_8806

Beställde den där spotlight rampen av pappa. Han kan tillverka en sån till mig och någongång ska han få göra det. ♥

IMG_8812

Rätt cool bild va? Tony tog den här på sugröret i drickan…

IMG_8816

Så glad att den här mellanfisen följde med på vår mysmiddag i Uppsala också! ♥

IMG_8818 IMG_8819 IMG_8820 IMG_8825

Hopp och studs på väg till bilarna. Vi skjutsade mamma till bussen och sen for vi hem.

Nu ska jag kolla klart på Mästarnas Mästare, hon Heidi går inte av för hackor på armbrytning alltså. WOW! Sicken jäkla brud alltså! Hoppas du haft en skön dag, imorgon kör vi måndag och ny vecka hörrni. Ska fila på ett peppande inlägg till imorgon. 😉 Ha en fin kväll nu.

Kram Nina ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
8 years ago

Mysigt m
Bebis!!!! Snart kommer ju min oxå! V35 nu!

Hoppas ni mår bra! Kramar

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lina
8 years ago

Åh vad härligt Lina! Snart är bebis här ju! ♥♥♥ Här är allt ok, hoppas du (magen) och familjen mår bra också! KRAMAR

pezze
pezze
8 years ago

väldig fin närbild på goingen milo… men vad har han för färg på ögonen?? tänkte inte så mkt på det förut, men nu hajade jag till med att han har gråa ögon eller blåafärg.. men har nog säkert fel jag!!!:-)

Niiinis
Niiinis
Reply to  pezze
8 years ago

Han har nog blågrå ögon precis som jag. 🙂

Lina
8 years ago

Mysigt m
Bebis!!!! Snart kommer ju min oxå! V35 nu!

Hoppas ni mår bra! Kramar

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lina
8 years ago

Åh vad härligt Lina! Snart är bebis här ju! ♥♥♥ Här är allt ok, hoppas du (magen) och familjen mår bra också! KRAMAR

Kina
Kina
8 years ago

Mysig söndag! Precis där ni åt mat satt jag och fika i går fast på caféet jätte mysigt fik. Ha en bra måndag

pezze
pezze
8 years ago

väldig fin närbild på goingen milo… men vad har han för färg på ögonen?? tänkte inte så mkt på det förut, men nu hajade jag till med att han har gråa ögon eller blåafärg.. men har nog säkert fel jag!!!:-)

Niiinis
Niiinis
Reply to  pezze
8 years ago

Han har nog blågrå ögon precis som jag. 🙂

Kina
Kina
8 years ago

Mysig söndag! Precis där ni åt mat satt jag och fika i går fast på caféet jätte mysigt fik. Ha en bra måndag

Nästa inlägg

Tunnbröd i stekpanna

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x