Monday Morning!

 

Godmorgon Måndag!

En rosa/lila smoothie är det inte dumt alls att starta en måndag på. Jag curlar ju mina barn som bekant och Elliot vaknar upp till en sån här i kylen. Han har i alla år haft det supermotigt att få i sig frukost på morgonen. Dock så funkar mammas smoothies så då gör jag dom gladeligen så ungen får i sig nåt innan skolan. ❤️

Jaha, jag har fått iväg en av barnen till skolan med överdragsbyxor, gummistövlar och matsäck. Dom skulle ut i skogen och han såg fram emot det. Han tycker i vanliga fall som sin mamma om måndagar men just idag var det kul, en utflykt på en Måndagmorgon var en höjdare!

Sitter och är lite nervös för min syster denna morgon, idag ska hon göra vändningsförsök med bebis. Hoppas sååååå att det går vägen! ❤️

 

Ser du en sån här ”Rosa faran” buss uppe i de Norra skogarna så kan du vinka, den sitter nämligen mamsen i. Mamma och jag pratade i morse och då var hon i Luleå, hade haft en toppenbra natt och sovit som en stock på bussen. Hon är liten som mig mamma så vi kurar lätt ihop oss på två säten och tycker det är bekvämt. 🙂

Nu ska jag ge mig av mot kontoret. Vi hörs sen igen! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
8 years ago

Häftigt..var är dina föräldrar påväg? Lovar att vinka här i Skellefteå om de passerar på hemvägen 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Berit
8 years ago

Mamma är på väg upp till mormor i norra Finland. 🙂

Berit
Berit
8 years ago

Häftigt..var är dina föräldrar påväg? Lovar att vinka här i Skellefteå om de passerar på hemvägen 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Berit
8 years ago

Mamma är på väg upp till mormor i norra Finland. 🙂

carina
carina
7 years ago

Attans att jag inte såg inlägget tidigare,då hade jag kunnat vinka här ifrån Piteå:-))

Niiinis
Niiinis
Reply to  carina
7 years ago

Haha, jaaaa….

carina
carina
7 years ago

Attans att jag inte såg inlägget tidigare,då hade jag kunnat vinka här ifrån Piteå:-))

Niiinis
Niiinis
Reply to  carina
7 years ago

Haha, jaaaa….

Nästa inlägg

Skön söndag!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x