Morning!

 

Godmorgon!

Här är det snart dags att kicka igång morgonbestyren. Milo sover fortfarande vilket inte bådar så gott för stressnivån denna morgon. Well well, man får helt enkelt ta det som det kommer.

Idag ska jag upp till Uppsala och göra mammografi. Som alltid är jag nervös. Jag missade tiden förra sommaren och fick inte ärslet ur förrän nu att boka en ny tid. Men, nu ska jag göra det i alla fall. Mamma var där för typ någon månad sedan och sa att de fått in nya maskiner som inte alls gör ont. Det lät ju bra tycker jag. Sedan är det den där väntan på svaret, huuuu…. Men man får helt enkelt hoppas på att det inte är något.

 

Du, du får inte missa denna härliga tjejkväll! Det finns biljetter kvar så boka på din biljett nu så du är säker på att få vara med. HÄR kan du läsa mer och köpa din biljett. Jag kommer finnas på plats med mina tavlor och lite annat smått och gott. 🙂

Nu måste jag sätta igång! Vi hörs sen igen! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fiskgratäng med bearnaise

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x