Fredagsmys

Go`kväll finisar!

Nu sitter jag och tittar på Let´s Dance. Tomas Wassberg ska just köra sin dans och jag är nästan livrädd för vad han ska hitta på? Hahaha! Det börjar ju skitkul, han snurrade och kastade just sin jacka. Hahaha! Skönaste gubben ever, men dansa bra är det värre med. Hahaha….. men älskar att han bjuder på sig själv som han gör. Det är helt fantastiskt!

IMG_8950

Det här lagade jag ikväll. Sååå gott var det! Kyckling är det där till vänster…. Ni ska få recept på det senare.

IMG_8951 IMG_8952 IMG_8956

Älskar känslan här hemma när det är fredag. Tända ljus och allt andas värme och ledighet på nåt sätt. Vi dricker alltid ur vinglas på fredagar, även om det bara är mjölk och pepsi max i glasen.

IMG_8958

Det här blev det till dessert ikväll. En snabbglass, en mangoglass som är klar på typ 1 minut. Helt sjukt, och helt sjukt gott också. Recept på den kommer också senare.

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och ta ett varmt fotbad. Är lite frusen och jag har ju fått något av ”hang-up” på mitt fotbad. Är inte fotbad väldigt mycket 90 tal? Haha! Jo men var inte det superhett och inne då? Då satt väl alla och fotbadade för glatta livet. Som jag….. haha, jag är nog lite 90 tal jag.

Ha nu en mysig kväll, stor kram på dig! ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ett spretigt blogginlägg

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x