Snabb glass – Mangoglass

Måste bara snabbt kasta in receptet på denna fantastiska snabbglass. Herreminjeee så fantastiskt gott! Det tog exakt en minut att få till den dessutom. Helt otroligt, jag trodde aldrig att det skulle bli glass så fort?! Nu ställde jag den i frysen i alla fall en stund medan vi åt men den var som mjukglass innan.

IMG_8958 IMG_8959

Här har du recept på min snabba mangoglass!

3 dl vispgrädde
3 tsk vaniljsocker
200 g fryst mango

Gör såhär:

Vispa grädden lite, inte så mycket så den är helt fast men den ska bli lilte fluffig och krämig typ. Häll sedan i vaniljsocker i vispet. Häll allt i en blender. Häll i den frysta mangon och pressa ned den lite så den hamnar i botten. Låt sedan blendern stå och gå tills du ser att den blir sådär härligt krämig. Om du vill äter du den direkt, annars kan du hälla den i en bytta och ställa i frysen. Servera med riven choklad. MUMS!

magoglass IMG_8962

25
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fredagsmys

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x