ANNONS

Snabb glass – Mangoglass

/

Måste bara snabbt kasta in receptet på denna fantastiska snabbglass. Herreminjeee så fantastiskt gott! Det tog exakt en minut att få till den dessutom. Helt otroligt, jag trodde aldrig att det skulle bli glass så fort?! Nu ställde jag den i frysen i alla fall en stund medan vi åt men den var som mjukglass innan.

IMG_8958
IMG_8959

Här har du recept på min snabba mangoglass!

3 dl vispgrädde
3 tsk vaniljsocker
200 g fryst mango

Gör såhär:

Vispa grädden lite, inte så mycket så den är helt fast men den ska bli lilte fluffig och krämig typ. Häll sedan i vaniljsocker i vispet. Häll allt i en blender. Häll i den frysta mangon och pressa ned den lite så den hamnar i botten. Låt sedan blendern stå och gå tills du ser att den blir sådär härligt krämig. Om du vill äter du den direkt, annars kan du hälla den i en bytta och ställa i frysen. Servera med riven choklad. MUMS!

magoglass
IMG_8962
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00