Söndagssysslor

Halloj! 

Nu ligger jag på soffan. Så skönt det var att bara lägga sig och slappa en stund. Vi åkte tillbaka till Erikslund och böt mina brallor idag. Ni som följer mig på Snapchat (ninahermansen) såg kanske att vi hade snö och slask på vägen dit. Just nu skiner solen så fint i alla fall.

Skönt att det finns garage att parkera i så man slipper ut i kylan och snöslasket.

Började med att äta sushi, alltså första tuggan sushi när man inte ätit det på länge är ju MAGISK alltså.


Milo är så rolig. Han sa plötsligt:

”Mamma, jag vill gå till Picknickmagasinet!” 

Vi ba: QUE?

Vi listade dock ut att det ju var Teknikmagasinet han menade. HAHAHAHA….. Sötis! Nu vet han i alla fall att det heter TEKNIKMAGASINET och inget annat. 🙂

Den här ggn kom vi inte undan från lite ”lajj vid kullarna”. Tänk att lite kullar kan vara så kul? Oftast är ju det enkla det roligaste.

Jag hade ju beställt en FETFIKA idag så då fick det bli en just FETFIKA. En koffeinfri latte med laktosfri mjölk och den här GAAAALET goda Caramel-Cheesecake. Fri från vetemjöl och så jäääääkla god. Topp 3 godaste jag ätit på cafe kvar den in på.

Byte av byxor och sen kunde vi åka hem. Hade som vanligt sån jäkla tur med min påse som jag glömde vid kullarna. När vi satt och fikade kom en kvinna fram till mig och frågade om det inte var jag som satt vid kullarna och hade en påse med mig? Så jäkla gulligt! Jag sprang dit och där låg påsen så fint! Det är sällan jag inte återfår saker, jag har gått ifrån telefoner, väskor, plånböcker och påsar men nästan alltid fått tillbaka det. Jag brukar säga det är karma för jag är alltid så noga med att återlämna saker som folk tappat bort.


Här är den nya bilen. Så otroligt skön att åka i. Så mycket mer rymlig än den förra. Det första jag tänkte på var hur mycket bättre mina målningar får plats i den här bilen. 🙂

Nähä, nu ska vi slå på en film här och njuta av lite gott. Imorgon återgår vi till sockerfritt och lite mer nyttigheter. Du ska få recept på de nyttiga goda bananmuffinsen jag bakade tidigare idag. Åt 3 rakt av, det var väldigt gott till kaffet ska jag säga. 🙂

Ha en mysig kväll! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Helggöror

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x