Prova på Storytel

Ni vet ju att jag talat mig varm om Storytel tidigare? Det är ju just det som gjort att jag numera ”läser” böcker. Jag hinner aldrig avsätta tid för att läsa. Men däremot hinner jag ta på mig ett par hörlurar när jag lagar mat och stå och lyssna samtidigt. Det är min lilla egentid. Jag ser det som bästa sättet för avkoppling samtidigt som jag lagar mat eller gör annan ”nytta” som att plocka i diskmaskinen eller dammsuga.

IMG_8902

Mitt i matagningen igår stod jag såhär och lyssnade. Jag är i ett så jäkla bra skede i boken nu så jag kan liksom inte sluta!

IMG_8899 IMG_8898 IMG_8897

Det är så superenkelt också. Hittar jag en bok jag vill lyssna på senare så slänger jag bara in den i ”min bokhylla”. Sedan ligger alla liksom på rad. Vi lyssnar ju på saga på kvällarna också,  sen stoppar man bara när han somnar och så fortsätter man där man slutade kvällen efter.  Just nu lyssnar jag på Nu kan du få prova på Storytel alldeles gratis, inte mindre än 1 månad gratis! Klicka dig in på den HÄR länken så kommer du in på sidan där du bara skriver din mejladress och ett lösenord så är det klart!

HAPPY LISTENING!!! ♥

(I samarbete med Storytel)

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 4421.jpg

Nästa inlägg

Nyttiga bananmuffins

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x