Rensar sig själv….

Har ni haft en bra måndag? Det har jag….det har blivit både jobb men också umgänge med en fin vän. ♥ Jag har förberett 3 brickbord som ska målas färdigt imorgon, det blir lite tight allting men det är så jag jobbar som effektivast. Idag kom nya Glossyboxen. Fifan så trevligt det är att öppna brevlådan och där ligger en fin liten ”lödda” med massa härligt.

IMG_9020 IMG_9021

Så fint paketerad med svart band och allt.

GLOSSYBOX_APRIL

Den innehöll denna månad:

UNANI- Dermo defence facial mask. – En ansiktsmask som ger fukt, näring och skydd. Denna ska man använda 1 till 2 ggr i veckan. Perfekt för känslig hud. Ger märkbar cellförnyelse och återhämtning. 160 kr för 100 ml

Dew the hoola – En flytande bronzer som ger lite mer glow och vacker bronzelook. Superlätt formula och ingen täckning, endast sidenlen solkysst hud. 310 kr för 30 ml. 

OSIS Tame Wild –  En antifrizz kräm med värmeskydd. Applicera på handdukstorkat hår, föna platta och avsluta med att dra i lite efteråt. Ger en slät och len känsla i håret. 199 kr för 150 ml

Cleansing Nose Pore strips – En porrengörare som avlägnsar all smuts i porerna runt näsan. Innehåller trollhassel som hjälper till att rengöra på djupet. 36 kr för 6 st.

Hey Honey – Good Morning Honey Silk Facial Serum – Lätt och lyxigt serum som förnyar huden. 340 kr för 30 ml.

HÄR kan du beställa din Glossybox prenumeration för 139 kr i månaden.

IMG_9025

Det fanns också lite annan kul post i lådan idag. En inbjudan till galapremiären av Angry Birds The Movie. Milo som ÄLSKAT Angry Birds sen han var miniliten kommer bli så glad. 🙂

IMG_9015 IMG_9016 IMG_9018

Här har det lästs lite läxor, jag har också jobbat lite vid datorn. Jag är rufsig och alldeles slapp idag. Hade ingen ork att fixa mig alls i morse. Fick bli det som var skönt att ha på sig helt enkelt. Tjockkatten som inte längre kan kallas tjock, han har sprungit av sig en hel del sen vi flyttade hit och han slutade vara innekatt,  sitter troget bredvid mig. Vi var lite osams i morse, han evisas med att hoppa upp i Milos garderob och sover på hans kläder. Jag HATAR det.  Kläderna blir håriga och skitiga när han ligger där och rensar och tvättar sig. När han rensar sig själv så flyger det hårtussar och klobitar. Fattar inte hur han tvättar sig? Han biter tag i sin päls och mellan klorna och under tassarna och så rycker han loss hårtussar så det bara yr. Vi har ju bara ett skynke som vi drar över alla kläder för de står så att det inte funkar att ha garderobsdörrar. Hmmm…. måste komma på en lösning tror jag.

Nä, nu ska jag ta kväll. Jag ska lägga mig tillrätta i soffan här och kolla lite Lyckliga Gatan och Ove Törnkvist. ”Daagny, kom hit och spill” är ju värsta kultlåten ju. Haha! Imorgon är det dags för Mrs Networks tjejkväll på Hard Rock Cafe. Ska bli kul att få visa lite tavlor och snickesnacka lite med massa härliga tjejer. Kameran följer med såklart.

Hoppas du har en skön kväll.

Stor kram! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Prova på Storytel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x