Fixa fina fötter

Halloj halloj!

Måste ju bara berätta att mina fötter nu är tipptopp. Ååååh, dom är så lena och sköna och heeeelt utan skrovvel. Men herreminjeeee vad det har lossnat skinn alltså. Ett tag tänkte jag om jag skulle få nå fötter kvar? Haha…. jag tänkte att allt bara skulle lossna. Men, var fint det blev när allt är ömsat och klart. Jag har känt mig som en orm här hemma. 😉

fotmask 3

Det är ju den här från Maybeauty som gjort underverk.

IMG_9049 IMG_9050

Såhär lena och fina är dom nu. Måste verkligen säga att jag tycker att det är helt otroligt faktiskt. Alltså, nu ångrar jag att jag inte tog en förebild så ni fick se hur det såg ut? Men vet du, jag skämdes så mycket. Dom var såååå hemska! Torra hälar, hade som små skinnflikar under fötterna och under hälarna som fastnade i strumporna och sånt. Jag har försökt att handfila hemma i duschen men jag har inte fått ordning på det. Mina hälar har sett ut att ha sprickor liksom och för mig är det de värsta som finns. Jag HATAR när det blir så! Nu finns det inget fnösk eller någon hårdhet kvar. Det är som bortblåst. Jag tycker verkligen att det är lite smått otroligt att den verkligen tog bort ALLT!

Du vet väl att du just nu får 30% rabatt på den här helt grymma fotmasken. Så istället för 249 kr betalar du 174 kr. Du anger rabattkod: Ninafoot30 eller så klickar du på den HÄR länken så dras 30% av direkt när du kommer till kassan!

HAPPY FEET!♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
8 years ago

Tackar!! Nu beställde jag med :-))
Så kan sommaren komma sen :-))

Åsa
Åsa
8 years ago

Tackar!! Nu beställde jag med :-))
Så kan sommaren komma sen :-))

nilsson
nilsson
6 years ago

otroligt vackra fötter måste jag säga 🙂

Nästa inlägg

Godmorgon!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x