ZzzzzzZZzzzzz

Slänger in en liten bild från ena väggen i vårt vardagsrum. Har påbörjat ett inlägg om min hormonkräm där jag berättar lite mer om det jag nu testat ett tag. Dock så känner jag att jag vill berätta så mycket så det är viktigt att jag är pigg och inte snortrött som jag är nu när jag ska skriva om det. Så jag skriver om det imorgon istället. Det är viktigt som faaaaan måste jag skvallra om. Jag vet att ni är fler därute som känner er ur fas och helt av banan. Så, kika in imorgon så ska vi snacka ”hormonas”! 🙂

Har haft en skön dag med mycket häng ute i trädgården och en hel del kaffe i solstolen. Satt fullt påklädd och smetade på SPF 30 i ansiktet. Ändå är näsan röd som jultomtens. 😉


Hittade en av mina gamla målningar som jag gjort. Den här målade jag 2011. Riktigt kul att se den faktiskt, hade nästan glömt. Förresten så slutade auktionen till förmån för ALS på 2.400 kr. Kul att det är en kille jag känner till som lyckades vinna auktionen. Känns bra i hjärtat det. ❤️

Nä, nu är jag så trött och slut. Måste gå och sova nu.

Stor kram! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Citroncupcakes med citronfrosting

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x