En jätteballe

Godmorgon! 

Håhåååååjajaaaaa…..denna morgon gav mig nog ytterligare några gråa hår. 🙂 Milo har ju uppvisning tillsammans med en klasskompis på fritids idag. Att ha uppvisning inför hela fritids känns faktiskt jäkligt modigt för att vara Milo så än har vi inte sett hur det blir? Jag önskar så att han vågar, det vore så bra för hans självförtroende. Väskan skulle packas i morse. Jag hade varit en förutseende mor och stoppat den vita kepsen i tvätten, den som skulle vara på under uppvisningen. Den och jeansshorts och Sverigetröja.

Det vara bara det att den här förutseende mamman glömde kepsen i tvättmaskinen. Den var en aningens blöt i morse kan man säga. Sen var det ett annan dilemma.


Efter att jag fönat den torr så tänkte jag att jag skulle råda bot på något som stört Milo under en tid. Såhär syns det inte, men tydligen är det någon som uppfattat att Milos keps har en figur som ser ut att visa snoppen. Detta har det ju sen skrattats åt, är det något Milo fasar för är det att bli skrattad åt. ”Så var fan är den där jäkla snoppen då?” tänkte jag i morse. Nu jäklar ska här elimineras snopp!


Där var den! Under skärmen på själva kepsen.


Fram med textilpenna.


Sen trolla den till……. en jätteballe! Helvete! Visade Milo, han godkände den dock. Nu såg det inte längre ut som en snopp tyckte han. Det var det viktigaste! Piuuuh! Dock så var det en till som bekymrade honom!


Den här rackar’n hade också en snopp!


Rita rita, trolla trolla. 😉 Nu är det i alla fall ingen triangelpenis.

Ok, så när alla penisar och snoppar eliminerats var det dags att leta fram Sverigetröjan. Den låg så fint vikt i hans garderob, dyngskitig! Fuck! Tvätta för hand i 300 blås och sen föna i 1000 blås!


Jag hann! Cykla till skolan så låren var som stumma stockar (har bara uppförsbacke hela vägen och Milo på pakethållaren – hans nya cykel har punka och den gamla vägrar han cykla på). Fifan så bra träning, hade kunnat ta bilen men det går faktiskt snabbare att cykla.

Hem och kasta i sig en liten blåbärs och banansmoothie och sen gav jag mig av.


Ut på 50 min promenad och bara sänka axlarna. Så oerhört skönt att gå i solen och lyssna på podd.


Nu har jag suttit här och ätit frukost och jobbat. Ska snart fortsätta jobba med lite nya recept men då måste jag gå in så jag sitter nog kvar och fortsätter jobba vid datorn en stund till.

Vi hörs snart igen! ❤️

11
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

”Fifan” säger mitt bäcken

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x