Tips på underlag

Dags för ett skönhetstips!

Jag har ju tagit in Palina i min webshop. Det finns många anledningar till det, men en av anledningarna är deras baser. Alltså concealer och deras puderprodukter. Helt fantastiska om ni frågar mig?!

Här har jag bara haft på concealer och Easy Going Minerals. På bild 2 kan du se att jag täckt de små ådrorna runt näsan, annan rödhet runt näsan och den blåaktiga ådern som löper längs inre ögonvrån. Jag har sedan pudrat på Easy Going Minerals med den här kabukiborsten. Här har jag inte byggt upp ansiktet med rouge och lite solpuder för att få färg som jag brukar, jag ville mest visa hur fint det täcker. När man sminkar ett ansikte för att få det lite jämnt i tonen så ”dödar” man ansiktet först. Man tar bort rödhet och skavanker först. Sedan byggs det upp med rouge och solpuder för ett mer ”levande” uttryck. Man lämnar det alltså inte såhär ”dött”. 😀

IMG_9115IMG_9116

Det är dessa två produkter som jag använt. Concealern är den mörkare varianten, den kör jag med på sommaren för att inte få för ljusa partier. Det finns en ljusare som jag brukar ha på vintern. Denna täcker så himla fint och så sitter det bra hela dagen. Älskar hylsan, inget kladd utan man bara snurrar hylsan för att få fram lite concealer som du sedan penslar på. Du hittar båda concealerna HÄR! 

Pudret är ett Mineralpuder som funkar som foundation. Du som tycker att det är obehagligt eller kladdigt med foundation i flytande form kommer tycka att detta är SUPER. Man får det så jämnt och fint. Mitt mineralpuder som jag har heter NEW YORK, den passar oss med en ljus, neutral/kall hudton. Har en neutral, beige ton som varken drar åt rosa eller gult. På sidan HÄR står allt om vilken färg som passar till vem.  Det här mineralpudret är så JÄKLA bra. På sommaren kör jag uteslutande med detta, då använder jag ALDRIG flytande foundation eftersom jag inte vill ha det där kladdet på sommaren och så känns pudret så lätt och fräscht men ändå täcker det så fint. På sommaren kör jag med den som heter BARCELONA. Den är en storsäljare på sommaren, passar de flesta hudtoner faktiskt!

Mitt sista tips för idag är det mattande pudret som jag nu använt slut på. Skit…. jag brukar kunna bli sådär blank i pannan efter en dags jobb. Skitirriterande är det och trist när man kommer in på toan på eftermiddagen och har en skinande panna som reflekterar allt typ. Fick testa pudret på Palina som heter High Definition Powder och blev helt golvad! Alltså, det finns inte en tillstymmelse till blankhet på HELA dagen när jag har på det här! Det är helt sant! Jag behöver inte förbättra en enda gång under dagen, det håller sig matt hela tiden. Den är helt transparent (alltså ingen färg) och så blir det inte alls pudrigt på huden. SJUKT BRA! Måste beställa en till nu…

Såhär står det om pudret:

En helt ny typ formula av mattande puder! High Definition Powder från Palina, eliminerar omedelbart alla spår av glansig hud och ger en perfekt, matt yta utan ett minsta spår av synligt puder. High Definition Powder är transparent och passar de flesta. Ett av de utmärkande egenskaperna för den här produkten, är att den ger det mest matta resultatet du kan tänka dig, utan att det lämnar några synliga spår. Det kan användas ensamt, eller ovanpå makeup. Man kan enkelt bättra på under dagen utan att det blir en pudrig yta, även om huden är blank.

Formulan är lätt och oerhört dryg (använd sparsamt av produkten). High Definition Powder är baserad på en blandning av stärkelse och pulver, som blandas med huden och förblir osynlig. Optiskt sprider det inkommande ljusstrålar på huden, vilket resulterar i en matt look med mindre framträdande linjer och porer. Resultatet syns även i HD-upplösning (kamera), varav namnet.

Fri från talk, mineralolja och parabener.

HÄR hittar du det!

faceprimer_palina

Detta är en nyhet på Palina! Den håller jag på och testar nu. En primer som ska täcka porer och linjer och hjälpa underlag att sitta riktigt bra. Spännande!

7
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

En jätteballe

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x