Mina nya pjuck

Go`kväll finisar! ♥

Alltså, vi har varit ute hela långa dagen. Bara så underbart att få tanka allt detta ljus. Visste du t ex att det är viktigt att vara utan solglasögon ibland och bara ha ansiktet mot ljuset för att få in alla viktiga vitaminer som solen ger oss? Det visste inte jag, det läste jag häromdagen.

IMG_9157

Efter att vi börjat med fikandet på tårtan som du ser här ovan så grillade vi senare. Lite fel ordning på det där men det går ju det med. 🙂 Vi grillade så gott, alltså nu tänker jag att halv Sverige grillar dessa första varma dagar. Här i vårt område så känner man grilldoft mest hela tiden när vädret ler såhär emot oss. Sen vet jag att i höst så kommer man väl tycka att allt grillat smakar skit, då har man grillat så det sprutar ur öronen. 😉

sarenza

Som jag skrev i morse så lovade jag ju att visa mina nya pjuck. Åh, skor kan man aldrig få för många av. Nu är det också någon form av mellanperiod också, eller just nu är det typ sommar… men om man säger såhär. Våren är oftast en mellanperiod då är det lite svårt att klä sig. Dessa snyggingar kan man ha till allt. Tighta jeans, vid byxa, kjol, klänning…ja men allt. Igår hade jag dom till en lång kjol, svart top och jeansjacka.

IMG_9100IMG_9101

Lite kul är det att jag ägde ett par såna här när stora barnen var små, jag använde dom sönder och samman. Så kommer det bli med dessa med. ÄLSK på dessa alltså!

IMG_9103IMG_9104

Klickade hem dom från Sarenza och det gick faktiskt riktigt fort att få hem dom. Dessutom har dom fri frakt, fria returer och 100 dagars öppet köp. Jag rotade på nätet efter någon rabattkod på Sarenza och jag hittade faktiskt en. Om du anger VALKOMMEN15 (alltså inte välkommen med Ä utan med A) så får du 100 kr rabatt om du handlar för 700 kr. HÄR hittar du mina Nike Air Force…. dom kostade 742 kr, anger du rabattkoden så får du alltså 100 kr rabatt! 🙂 (adlink)

Nu gäspar jag snart mina käkar ur led. Jag är så oerhört trött och frusen nu. Vill lägga mig tillrätta här i soffan och lägga en varm flarra vatten på magen (mensvärk) och somna skönt under filten. Kanske hinner jag kika lite på filmen vi planerat att titta på ikväll.

Ha en fin kväll nu hörni. ♥

PS: Imorgon flyttar min blogg, min adress till bloggen kommer som vanligt att vara www.niiinis.se, så egentligen inga konstigheter. Lägg bara adressen på minnet så ses vi på min nya blogg framöver. ♥

11
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kokos- och citrontårta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x