Själen läker

Goddagens!

Alltså, det här vädret som vi har nu är som balsam för själen. Som en stor len varm handduk som sveper bort vinterns mörker, ångest och kyla från själens mörkaste djup! Jag älskar det. Jag tinar upp från insidan och ut. Jag sover inte längre i dvala när klockan är sju på kvällen. Jag går och lägger mig sent som alla andra, sover längre (nåväl) på morgonen och känner som att jag klivit upp ur idet. Jag inser att jag nog inte är gjord för vinterns klimat. Dedikerat ska mitt sikte vara inställt på att någongång i framtiden få leva i värme och sol året om, att få flytta härifrån när hösten blir för mörk och kall och återvända till vårens ljus.

Vi har startat morgonen med en långpromenad, hela lilla familjen var med.


Milo på sin gamla cykel (idag ska punkan lagas), Tony med ”putta på” pinnen i högsta hugg och jag fick maskrosor av Milo. Han plockar alltid blommor till mig. Sötisen!

Det blev en bra runda. Lite stopp här och där (har det automatiskt inställt i min Runkeeper) men en superbra runda på drygt en timma.

Apropå sötis! Igår hade de uppvisningen ju. HAN GJORDE DET! Han vågade!!! Jag är så glad för hans skull för han berättade hur mycket benen skakade men att han ändå vågade. Så stort för Milo detta, vår blyga kille liksom.

Nu har vi just avnjutit en lååååångfrukost i solen. En mango/banansmoothie med havregryn, havremjölk, citron och ingefära. Kaffe med soyamjölk. Havreknäcke (glutenfria) med keso, banan och kanel på. MUMS!

Nu sitter vi här i solen och njuter! Idag ska vi göra ingenting, jo jag ska baka lite. Ska hjälpa syster att fylla frysen med lite bakverk till bebis ankommer. Det är mindre än 2 veckor kvar till beräknat datum. Vi väntar och längtar efter den lilla snosen. ❤️

Här inne ska du få lite recept senare, bakade så gott igår! Sen ska jag visa mitt senaste tillskott på skor. Hörs sen igen!

39
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tips på underlag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x