Morning underbara FRIDAY

Godmorgon! 

Fredagmorgon  jag och Milo har just ätit frukost ute i solen. Drömmen ju, dessa soliga morgnar med fåglar som kvittrar och en ny fräsch dag startar. Jag blir tammefasen euforisk! ❤️

Frukosten uppdukad på vårt utebord. Jag slog till med en skrikig rosa vaxduk till vårt bord. Den gör mig så glad. I år ska jag gå bananas med lite med färger, rosa känns härligt ute tycker jag. Vi har lite filtar som går i rosa och svart/vitt. Skulle vilja ha nya dynor också men har inte hittat en färg som passar. Helt plötsligt hänger allt på vaxduken för 29 spänn. Haha! Kanske får jag tänka om? Skulle nog egentligen vilja ha en enfärgad rosa vaxduk. Var hittar man det tro?

Nähä, nu ska jag plocka in frukosten. Idag handlar det om bakning för mig, ska nog skynda på lite nu så jag kan vara ute och njuta av vädret sen. Vi hörs sen igen! ❤️

Ps: Kom ihåg att bloggen flyttar, spar adress: www.niiinis.se så du inte missar något framöver. 

7
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mina nya pjuck

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x