Fina tånaglar och fötter

Igår morse fixade jag mina tånaglar efter att jag smörjt in mig med brun utan sol. Testade det beiga nagellacket jag fick i min goodiebag från Ellos på tånaglarna.. Det blev riktigt fräscht måste jag säga.

IMG_9162

Lite kladdigt med den brun utan solen jag har nu, har beställt en ny precis som jag hoppas ska vara lite härligare. Dock så gillar jag lacket massor, blir nog ännu finare när man får lite färg på tossingarna.

IMG_9165

Det här lacket är det! Det heter Nude in Paris, bara en sån sak! 🙂 Just nu kostar det 19 spänn! Inte ens en tjuga liksom. 🙂 HÄR hittar du det.

Sen vill jag fortfarande påminna dig om fotmasken som jag berättar mer om i det här inlägget, där du även kan se resultatet. Du kan fortfarande köpa masken till 30% rabatt! Ange bara Ninafoot30 och så klickar du in HÄR för att köpa det.

Ha nu en fin dag så hörs vi sen! ♥♥♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Morotsbröd i långpanna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x