Händelserik Lördag

Hej på er! ❤️

Jag ligger på soffan och vilar lite, tänkte jag skulle passa på att blogga lite samtidigt.

En händelserik dag idag måste jag säga. Morgonen började med att Milo kom in till oss och låg och babblade som han brukar.

Milo: ”När jag blir vuxen då kommer ni dö va? Fast då kommer inte jag behöva ha föräldrar.”

Jag: ”Nä, du kommer inte behöva oss så mycket när du blir vuxen”.

M: ”Då ska jag ha en bil. Tycker ni om att köra bil?”

J: ”Mjoodå, det är rätt roligt.”

M: ”Om jag skulle träffa Christiano Ronaldo då skulle jag se ut såhär!”


Man kastas av och an i samtalen kan man säga. Det är direkt ingen ordning på samtalsämnena så det gäller att hänga med. Underhållande minst sagt!


Jag och Milo åkte tidigt till ICA i morse. Jag behövde köpa morötter till morotsbrödet jag bakade denna morgon. Han fick fotbollskort av mig och blev så glad så det kom tårar i ögonen. Lilla hjärtat, det är ett billigt sätt att göra sitt barn lyckligt måste jag säga. Ett paket kostar 20 kr. Ni som följer mig på snapchat (ninahermansen) fick se en liten filmsnutt på honom när han just öppnat och sett att han fått 4 målvakter! 🙂 Han var så glad!


Efter bakning och frukost for vi ut till svärisarna för att hämta stenplattor som vi skulle ha under den blivande altanen i trädgården.


Min fina karl från sin bästa sida. 😉 En liten bakdelsbild får man bjuda på. 🙂 Han har kånkat och burit för fullt idag.


Sedan vidare ut till mamma o pappa och hämta pappas monsterkärra. Därifrån till Tonys bror för att hämta underdelen till altanen vi ska ha. Bättre återvinning kan man knappast göra?! Dom tar bort deras gamla altan, vi återvinner underdelen och köper ny trall och bygger nytt staket på den. Vi slipper massor med jobb dessutom som det innebär att bygga allt istället. Dessutom blev vi bjudna på fika i solen, kan inte bli bättre ju.Den satt som en smäck där vi hade tänkt den! Så spännande att se hur det blir när det blir klart. Har suttit här och googlat på massa inspo till vår altan nu. Jag börjar få klart för mig hur jag vill att det ska se ut. Tony är pepp på mina idéer också, han har lärt sig med åren. 😉


Medans männen slet med altanen så satt jag och fick massage av världens bästa mackapär ifrån Rusta. Hade dessutom världens finaste lilla prinsessa bredvid mig. ❤️  Min svägerska talade så gott om den så jag provade, det var det!

Jag ville köpa den här mackapären men den verkar vara slut i hela Sverige! Den är sååå perfekt för min stela nacke och axlar.


SLUT! Kan det verkligen vara sant? Om du nu skulle besöka rusta och ser en sån här får du jättegärna hojta till! Kanske finns det någon kvar som ligger och skräpar på nån hylla nånstans? Den var i alla fall helt supergrym!

Nä, nu tar jag kväll här. Ligga på soffan och glo lite på TV. Känner att man är lite ovan vid värmen då man dåsar av lite på kvällarna faktiskt. Hoppas Du haft en mysig dag idag. Berätta gärna om din dag om du vill! ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fina tånaglar och fötter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x