Godmorgon lediga måndag


Godmorgon!

Här sitter jag och äter frukost i solen. Under parasollet dock men ändå ute i solen. I alla år har jag suttit och smålidit i värmen förstår ni, tyckt att man ska sitta i solen när det är väder så att säga. För något år sedan, när jag fick veta att jag hade lite förändringar i några av mina leverfläckar som jag tog bort på ryggen, så har jag njutit av solen under parasoll.


Det här lilla parasollet följer med lite varstans, på fotbollsplanen, på stranden, vid frukostbordet….vi har det ofta i bilen. Foten fyller man bara med vatten så håller man den stabilt på plats. Vi köpte den på rusta, parasollfot HÄR, parasoll HÄR. Den parasollkappan har ett UV-skydd på 50 vilket betyder att det är 98% blockerande mot uv-strålning.

Nu står det nog inte på förrän bloggen plötsligt ändrar utseende då den flyttas i dagarna. Är lite osäker på när det sker men det visar sig. Här på bloggen ska du få ett litet skönhetstips av mig som har med brunhet att göra, sen blir det ett smoothierecept också. Ett som barnen också älskar!
Vi hörs sen!

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Läskande dryck

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x