Angry Birds The Movie

Godmorgon!

Det är lite strul med ompekningen av min blogg vet jag, men så länge fortsätter jag att skriva här på bloggen så hamnar den nog rätt till slut. Igår var vi bjudna på galapremiären av Angre Birds The Movie. Det var härligt att sätta sig i en bil med AC och åka mot Stockholm.

angrybirds_rigoletto

Snacka om att det var varmt i luften även inne i Sthlm. Här hade vi just kastat i oss lite mat på Mc Donalds innan vi ställde oss i den över 100 meter långa kön till Rigolettos biograf.

IMG_9274

Milo har blivit så modig. Med pappa Tony vågade han sig fram för att ”highfivea” och ta en bild med Angry Birds himself. 🙂 Milo fick dessutom se Sean Banan himself där och blev helt stissig. ”Mamma, är det riktiga Sean Banan?” Jag svarade att det var det. ”På riktigt mamma, RIKTIGA Sean Banan?” Han stod länge och tittade på honom. Jag frågade om han ville gå fram och säga hej men det vågade han inte. Small steps mot att bli modigare iom att han kramade Angry Birds ju. Man kan inte göra ALLT på samma kväll.

IMG_9276

Hahaha, den här bilden! Haha…..

IMG_9277IMG_9280IMG_9282

Vad diggar ni 3D brillorna!? Vi älskade dom. 😀

IMG_9278IMG_9283

Det var knökfullt i biografen verkligen och vi fick en fin presentation innan filmen startade. Filmen var verkligen sevärd! Så rolig och välgjord. Den tycker jag verkligen att ni ska se om ni får tid och lust till en bio. Milo diggade den också, det var huvudsaken. En pappa i stolen bredvid mig sov för fulla muggar…nästan hela filmen igenom. Haha, han passade på att vila lite han. Perfekt ju. Hur många har inte somnat på bio? ”Tuppen jag”!

Nu ska jag snart köra Milo till skolan. Sen väntar jobb. Vi hörs sen igen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
7 years ago

[…] Vi var också på galapremiären av Angry Birds. […]

trackback
7 years ago

[…] Vi var också på galapremiären av Angry Birds. […]

Nästa inlägg

Mättande hallonsmoothie

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x