Hej & välkommen!

Hej fina ni! ♥

Ja då har jag flyttat min blogg. Hoppas att du hittat hit?! Så spännande det ska bli att starta om på nytt. När man bloggat i mer än 12 år så trodde man kanske inte att en liten bloggflytt fortfarande skulle vara så spännande. Men vet du, det är den! Det är skitkul med ny header, med ny blogg och se hur detta ska utvecklas? Jag hoppas såklart att ni ska trivas lika fint här som jag gör.

header liten

Jag tycker att min nya header som Maria (som jobbar som fotograf och grafisk formgivare) blev sååååå himla fin! Jag älskar den! Hon är verkligen jätteduktig och fångar mig på bild som ingen annan någonsin gjort. Det känns sådär naturligt och inte alls jobbigt att stå och fota sig med henne. Har legat på henne om att hon ska få igång sin hemsida nu så ni kan få kika mer på vad hon gjort och kanske anlita henne för fotograferingar.

Nu ska vi äta här hemma. Återkommer sen igen hörrni. Tack för ni läser min blogg! Ville bara säga det! ♥

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Niiinis
Niiinis
7 years ago

Testing!

Niiinis
Niiinis
7 years ago

Testing!

Katrin
7 years ago

Vilken fin blogg du har, lätt att läsa nu i mobilen jämfört med förra Ser fram emot alla dina inlägg, vartenda ett och varje dag Kram!

Katrin
7 years ago

Vilken fin blogg du har, lätt att läsa nu i mobilen jämfört med förra Ser fram emot alla dina inlägg, vartenda ett och varje dag Kram!

Maria
Maria
7 years ago

Åååh vad gullig du är hjärtat! Allt är på gång så snart är jag lite lättare att ”hitta” ;-).

<3<3<3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Maria
7 years ago

🙂 ❤️

Maria
Maria
7 years ago

Åååh vad gullig du är hjärtat! Allt är på gång så snart är jag lite lättare att ”hitta” ;-).

<3<3<3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Maria
7 years ago

🙂 ❤️

Nästa inlägg

Angry Birds The Movie

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x