I soffan

Go´kväll!

Vad gulliga ni är, jag har fått mail, kommentarer på Instagram och på Facebook om att det inte går att kommentera. Jag har mejlat till teknikavdelningen och det ska åtgärdas first thing imorgon. Lova mig att Du spar din kommentar till imorgon istället ok? Vill ju läsa dom såklart. Om det är något mer som ni saknar eller något annat som strular så får ni gärna hojta till om det också. Vi fixar såklart varefter, såhär i början är det alltid lite ”småstrul” så håll ut. Allting kommer att bli bra så småningom. 🙂

nina 4 bilder

Jag ska fortsätta kolla Eurovision nu, missade de 5 första låtarna…..

Ha en fin kväll nu fina du! ♥

Stor kram!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hej & välkommen!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x