Att få hjälp med att fika!

Go`kväll finisar! ♥

Det är kväll igen och dagen har nog swischat fram för mig. Jag har jobbat, bakat (som också är ett jobb kan man säga), hämtat barn, handlat, lagat mat och slutligen ikväll fixade jag lite fika då svärisarna skulle kika förbi på en liten kvällsfika. Jag har inte ens hunnit kliva ur träningskostymen från i morse. Tänkte hela tiden att jag skulle hoppa in i duschen. Nu är klockan över 9 och här sitter jag som en svettlortskärring i soffan med träningskläderna fortfarande på. Men vet ni, även om bakning doftar väldigt gott så doftar det typ lite ”matosigt” sådär så jag tror att jag tänkte jag skulle hinna in i duschen efter jag bakat klart. Men då blev det ju fullt upp med allt annat. Weell wweeelll, jag hoppar in så fort jag tryckt på publicera knappen. 🙂

IMG_9324

Vi tände faktiskt ljusen ikväll, det var riktigt urrigt ute nu på kvällen så det kändes mysigt på nåt sätt.

rabarberpaj_rabarberkaka

Vi ringde bl a hit svärisarna för att få lite hjälp att bli av med den här härligheten jag bakade idag. Recept på den kommer imorgon. 🙂 Ni är många som genom åren frågat vad jag gör av allt som jag bakar? Jo, man fyller frysen knökfull. När den sen är för full så måste man börja ge bort och bjuda över på fika. Tonys arbetskamrater tror jag är nöjda ibland också. Grannarna får hjälpa till lite då och då. Ibland funderar jag på att ställa lite ute på gården, eller nere vid vägen. Ja, så kanske nån förbipasserande plockar upp det på väg till jobbet. 😉 Närå, så svårt är det inte att bli av med det. Men vi behåller det sällan själva. Tony och jag försöker sköta oss i veckorna och att då ha nåt gott som står i kylen och bara ropar efter en är ju allt annat än bra. 🙂

Åh gud så trött jag är. Mina ben och min rumpa värker av min Squatchallenge som jag håller på med. Har svårt att sätta mig och sådär. Du vet när man får kasta sig ned på toalettstolen. 🙂 Så är jag nu. Tony gjorde också squats idag när han kom hem, det kändes som han inte riktigt trodde att jag kunde ha så ont. Han var helt slut efter sina 60 hoppsquats ( det var det jag gjorde i morse). Så vi får se vad han säger imorgon? 😉 Undrar just om han kommer vara lika kaxig då?

UPPDATERING angående sidan här då!

Jag har haft kontakt med teknikavd. hela dagen, jag har mejlat om det som jag märkt och sen har de ändrat varefter. Nu ska det fungera att kommentera så GÖR gärna det så jag också ser att det funkar, alltid lika kul att höra ifrån er. Märker ni något annat får ni gärna hojta till ni också. Kan ju vara så att jag inte upptäckt allt ännu.

Du, ha en mysig lill-lördagskväll. Stor kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

25 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Britt Thormeyer
Britt Thormeyer
8 years ago

Det funkar bra,=)

Britt Thormeyer
Britt Thormeyer
8 years ago

Det funkar bra,=)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Britt Thormeyer
8 years ago

Toppen! ❤️

Fnulan
8 years ago

Åh här är så fint!!!!! Puss!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Fnulan
8 years ago

Tack fina Fnulis! ❤️

Fnulan
8 years ago

Åh här är så fint!!!!! Puss!!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Fnulan
8 years ago

Tack fina Fnulis! ❤️

c.moultouheijler@spray.se
c.moultouheijler@spray.se
8 years ago

Testing, testing. 🙂

c.moultouheijler@spray.se
c.moultouheijler@spray.se
8 years ago

Testing, testing. 🙂

c.moultouheijler@spray.se
c.moultouheijler@spray.se
8 years ago

Funkar?

Niiinis
Niiinis
Reply to  c.moultouheijler@spray.se
8 years ago

Funkar fint! ❤️

c.moultouheijler@spray.se
c.moultouheijler@spray.se
8 years ago

Funkar?

Niiinis
Niiinis
Reply to  c.moultouheijler@spray.se
8 years ago

Funkar fint! ❤️

Malin | Fredagskakan
8 years ago

Det är tur det finns vänner och familj som tacksamt tar emot allt vi bakar, frysen blir ju full väldigt fort!
Jag får inte med hela sidan när jag läser bloggen på iPaden, båda kanterna försvinner utanför eller hur man ska beskriva det..

Ha en fin kväll<3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Malin | Fredagskakan
8 years ago

Ja men ellerhur, haha…. 🙂

Ska vidarebefordra det till teknik.

Kram ❤️

Malin | Fredagskakan
8 years ago

Det är tur det finns vänner och familj som tacksamt tar emot allt vi bakar, frysen blir ju full väldigt fort!
Jag får inte med hela sidan när jag läser bloggen på iPaden, båda kanterna försvinner utanför eller hur man ska beskriva det..

Ha en fin kväll<3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Malin | Fredagskakan
8 years ago

Ja men ellerhur, haha…. 🙂

Ska vidarebefordra det till teknik.

Kram ❤️

Kina
Kina
8 years ago

Vilken fin sida du fått!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Tack fina Kina! ❤️

Kina
Kina
8 years ago

Vilken fin sida du fått!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kina
8 years ago

Tack fina Kina! ❤️

Lotta
Lotta
8 years ago

Nya sidan är verkligen fin och headern… Kanon!! Lycka till med ”rumplyftet” 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lotta
8 years ago

Tack!!! ❤️ Haha å tack för pepp med rump!

Lotta
Lotta
8 years ago

Nya sidan är verkligen fin och headern… Kanon!! Lycka till med ”rumplyftet” 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lotta
8 years ago

Tack!!! ❤️ Haha å tack för pepp med rump!

Nästa inlägg

Chokladbollar

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x