Godmorgon & rumplyft

Godmorgon på er!

Solen gassar in i vårt vardagsrumsfönster och man blir så glad. Igår när jag vaknade till mulet väder kände jag direkt att man blev lite mer nedstämd. Snacka om att solen påverkar oss människor. Efter att jag lämnat Milo denna morgon så ska jag ta min promenad. Det har gått jefligt bra med dom ett tag nu igen. Jag går mellan 45 min och en timma varje gång. Sedan har jag sen 2 dagar börjat med en ”squatchallenge”. Jag ser att min rumpa trillat ned ytterligare ett hack och inser att jäklar i min lilla låda vad jag måste göra något åt den nu.

Godmorgon

Den appen jag laddat hem heter ”30 day squat”. Ett ypperligt sätt att komma igång med en vana som jag hoppas kunna fortsätta med även när dessa 30 dagar gått. Ska nog ta en före/efter bild också för att se om något händer under dessa 30 dagar. Får se om jag törs visa er sen också? 😉

Nu fortsätta med morgonbestyren. Låter er veta när det ska vara ok att kommentera igen. 🙂 Ha nu en fin lill-lördag.

Stor kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
7 years ago

Vilken fin ny sida du har! Så härlig bild.
Får man komma med ett önskemål: en länk överst till din webbutik.

Marie
Marie
7 years ago

Vilken fin ny sida du har! Så härlig bild.
Får man komma med ett önskemål: en länk överst till din webbutik.

Nästa inlägg

I soffan

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x