Kändisarna ska baka!

Go´kväll finisar! ♥

Jag har landat lite. Den här dagen swischade förbi i ett nafs. Blev lite glad när mediumkompis Carola sms:ade om att hon ville ta en kaffe. Dels för att det var längesen vi sågs, sen var det skönt med ett litet avbräck ifrån nosen stirrande in i datorn.

dagens kläder

Så härligt att få ta på sig lite färg känner jag. Plockade fram min färgglada bomberjacka idag. En gammal jacka från VILA som jag aldrig tröttnar på. Tröjan är från H&M och skor från Sarenza. 

Iiiih, om 10 min börjar Hela Sverige Bakar kändisarna. Ska bli så kul att följa. Vi var ju nämligen bjudna på middag till Herrey´s innan programmet skulle spelas in så vi visste att han skulle vara med. Lite kul eftersom jag ju också varit med i Hela Sverige Bakar.

hela kändis sverige bakar

Bild lånad från TV4. 

Där står Richard på övre raden och ler. Han är ABSOLUT ingen nybörjare på att baka ska jag säga. Han har bakat sen han var ung och kan en hel del. Dock så fick jag ta åt mig äran att samtidigt som vi var där och hälsade på, ge honom en liten ”master class” i bakning, du vet ge lite tips och trix, vad kan vara bra att tänka på osv. Får hoppas att det hjälpte honom där? 🙂 Vi hade det jättemysigt när vi var och hälsade på Herrey´s. Vi bodde på Vår Gård där Marie (Richards fru) är chef. Sååå mysigt verkligen! HÄR kan du läsa mer om vårt besök där.

rickard herrey

rickard och marie

Dom är så fina dom där två, de har blivit mormor och morfar precis också. Marie är den som kan få mig att längta till att jag ska få bli farmor faktiskt, det verkar så otroligt mysigt! ♥

Ja, så här hemma håller vi tummarna för Richard ska jag säga! 🙂

Nu börjar det! Ha en fin kväll nu!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FruBerg
FruBerg
7 years ago

Hej Nina!

Hittar inte din nya blogg via Bloglovin?
Vill ju så gärna ha med dig i mitt flöde! 🙂

Stor kram och tack på förhand!

FruBerg
FruBerg
7 years ago

Hej Nina!

Hittar inte din nya blogg via Bloglovin?
Vill ju så gärna ha med dig i mitt flöde! 🙂

Stor kram och tack på förhand!

Nästa inlägg

Daniel Wellington

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x