Trädgården exploderar

Godmorgon finisar! ♥

Jaha, idag är det redan torsdag och jag förundras över hur fort veckorna tickar på? Snart är det ju sommarlov liksom. Dock så ska vi beta av hela maj först, vi har verkligen massor nu i maj. Jag gissar att vi inte är ensamma om det. Det är då allting händer känns det som, den månaden som allt ska tryckas in i innan det blir sommar och lov på allvar.

IMG_9327

IMG_9330

Jag måste bara visa vår underbara trädgård. Här har du rykande färska bilder från vår fina gård. Den har verkligen bara exploderat i den. Kolla vårt äppelträd på framsidan? Snart snart snart kommer det att slå ut helt underbara äppelblommor. Då lär jag tråka ut er med blommande äppelträd här inne, ber om ursäkt redan i förskott för det. 😉

IMG_9328 IMG_9329

Kolla den här ensamma lilla tulpanen under äppelträdet då? Så söt! Den har säkert ”fröat” sig dit. Vi har inte klippt gräsmattan ännu, vill att den ska ta sig lite till så just nu har vi gula smörblommor och lite längre gräs på hela gräsmattan. Fast vet ni? Jag gillar det! Jag tycker det är jättefint. Sen var det ju trendigt också, ni minns väl när jag skrev vad de senaste trenderna var va? Typ att man skulle ha äng i trädgården, så nu har vi en jefligt trendig trädgård skulle man kunna säga. 😉 HÄR kan du läsa om trenderna med trädgården.

Nu ska jag fortsätta med våra morgonbestyr här. Idag ska jag bjuda dig på ett av de godaste bakverk jag någonsin bakat, detta kvalar lätt upp på topp 3 listan…om inte plats 1!!! Så missa för tusan inte det nu! Vi hörs sen igen!

Kram Nina ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Isabel
Isabel
7 years ago

Hej fina Nina!

Ska det gå att följa denna blogg på bloglovin? Den hittas inte när jag söker..

Kram!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Isabel
7 years ago

Ja det ska det, jag har inte fått ordning på det ännu bara. Skriver ett inlägg om det sedan när det är klart.

Kram

Isabel
Isabel
7 years ago

Hej fina Nina!

Ska det gå att följa denna blogg på bloglovin? Den hittas inte när jag söker..

Kram!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Isabel
7 years ago

Ja det ska det, jag har inte fått ordning på det ännu bara. Skriver ett inlägg om det sedan när det är klart.

Kram

Eva N
Eva N
7 years ago

Du är rolig du som ber om ursäkt i förskott för att du kommer att lägga ut vackra bilder 🙂 🙂
Jag har såklart hängt med hit! 🙂

Eva N
Eva N
7 years ago

Du är rolig du som ber om ursäkt i förskott för att du kommer att lägga ut vackra bilder 🙂 🙂
Jag har såklart hängt med hit! 🙂

Nästa inlägg

Att få hjälp med att fika!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x