När man aldrig kommer ur kläderna

Hohoooo….

…..oj vilket sent hej ifrån mig denna FINFREDAG. Är ni pepp med att det är fredag? Det brukar jag vara, ända in i tänderna. Men idag har jag varit rätt coolt inställd till det hela. Startade dagen med en promenad med svägerskan efter att jag lämnat Milo på skolan. Jag är så inihelskotta stolt över mig själv. Ni vet väl att man måste vara det ibland. Att man ska ge sig själv cred för saker. Stora som små. Idag tänker jag ge mig själv cred för detta:

runkeeper

Fifan så vi gick alltså! När man går med en vän blir det dessutom 100 ggr trevligare då man pratar sig igenom hela promenaden. Idag slog jag ett litet rekord i tid att promenera. Nästan en och en halvtimma. Sjukt stolt. Jag som förut kunde gnälla över en 50 minuters promenad liksom. Bra Nina, klapp på axen till dig. 😉

IMG_9362 IMG_9363

Är så tacksam över mina skor som funkar så himla bra. Ni som läst länge här inne vet ju att jag hade såna problem att skiljas från mina förra skor för att jag var rädd att jag inte skulle få lika sköna. Så nu, när jag har ett par lika sköna, är jag så glad att jag hittade dom här. Dom gör mig glad också…rooooosa! ♥

IMG_9366 IMG_9372

Såhär har jag suttit här vid köksbordet och jobbat nu. Efter promenaden skulle jag hoppa in i duschen och fixa mig fredagsfin. Men inte fasen hann jag det inte. Kl 13 var det dags att hämta Milo och jag hade fortfarande träningskläderna på mig. 🙂 Well well… så är det jag får duscha sen innan fredagsmyset.

Idag ska jag bjuda dig på ytterligare ett smarrigt recept, jag törs lova att det är minst lika gott som rabarberkakan jag gjorde häromdagen. Det handlar om rabarber igen i alla fall. Vi hörs snart igen!

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liselotte
Liselotte
7 years ago

Hej! Jättefin ny blogg! Har följt dig på bloglovin tidigare, men nu kommer inte dina inlägg upp längre, måste jag börja följa dig på nytt eller kommer det att fixa sig automatiskt? Är inte så haj på sådant här, som du kanske förstår. Ha en trevlig helg! Liselotte

Liselotte
Liselotte
7 years ago

Hej! Jättefin ny blogg! Har följt dig på bloglovin tidigare, men nu kommer inte dina inlägg upp längre, måste jag börja följa dig på nytt eller kommer det att fixa sig automatiskt? Är inte så haj på sådant här, som du kanske förstår. Ha en trevlig helg! Liselotte

Nästa inlägg

Kändisarna ska baka!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x