Lördagsfrukost

Godmorgon vill jag skriva, haha.. Nä,  men vi har varit vakna sen halv 7 typ. Dock så har det varit fullt skägg redan från start. Vi började med att gå ut och gå en timma. Sen tränade jag också, så jäkla duktig känner jag mig. Jag kör på med mina squats och projekt lyfta rumpan. Haha…. 😉 Sa just till Tony att vi glömt att ta förebilder på lilla stjärtsingen. Måste göra det. Vill ju se om det blir nån skillnad på slitet. 🙂 Just ni sitter jag här och kan knappt röra på  mina ben, herreminjeeee….träningsvärken jag kommer ha imorgon är jag redan rädd för. 🙂

IMG_9418

Gissa om jag såg fram emot att äta frukost efter det hårda passet i morse? Vi har dessutom haft huset fullt av ungdomar. Båda stora barnen sov hemma med kompisar så det var ungdomar överallt typ. Åh, jag mös ända in i märgen. Jag skulle alltid kunna ha det så. Eller nä, nu överdrev jag som fan. Det skulle jag inte alls det. Jag skulle bli knäpp…. Men ibland är det superhärligt. Inatt kl halv ett stod jag och bäddade sängar åt ungarna. Det kanske man inte orkar göra varje natt. Haha… Så till frukost hade jag alla mina kids till bordet. Love love love! ♥

Jaha, idag är det mulet som helskotta och jag funderar över varför jag inte bor i Spanien eller på Mallorca? Vi hade 7 grader och snålblåst på vår promenad i morse. Jag pratade i dagarna med en fd kollega som har hus i Spanien. Han berättade att de har mellan 17-20 grader varmt när det är vinter här. Jag är så trött på våra mörka kalla årstider, jag tillhör inte skaran som uppskattar 4 årstider. För mig skulle det räcka med 2. Vill jag ha skidåkning och vinter kan man ju åka till fjällen en vecka per år. Det skulle räcka. Den här känslan blir mer och mer påtaglig för mig…. och jag vill mer och mer kunna spendera vintrar och höstar i ett annat lite varmare land. Har googlat massor på det här och tänker fortsätta drömma om det. Det vore verkligen en fantastisk dröm att kunna göra så. ♥

Nähä, dags att landa i verkligheten igen. Idag är det lördag och 10 grader varmt här. Jag får helt enkelt göra det bästa av det. Tror att jag ska baka lite faktiskt. Vi är ju lediga hela familjen och bara det är ju fantastiskt. Vi hörs sen igen!

Kram Nina ♥

4
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
7 years ago

Har just nu bakat rabarberpaj m kokosfyllning som du la upp häromdagen Lät verkligen supergod Kram från ett soligt Öland

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anna
7 years ago

Åh hoppas ni gillar den lika mycket som vi! ♥

Anna
Anna
7 years ago

Har just nu bakat rabarberpaj m kokosfyllning som du la upp häromdagen Lät verkligen supergod Kram från ett soligt Öland

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anna
7 years ago

Åh hoppas ni gillar den lika mycket som vi! ♥

Catrin Andersson
Catrin Andersson
7 years ago

Hej Nina. Jag undrar vilken app du använder när du är ute och promenerar. Tycker du att den fungerar bra? Jag måste komma igån med promenader och då är det ju bra och kul att kunna se hur långt och fort man har gått samt att kunna följa sin utveckling. Tack för en bra och trevlig blogg. Catrin

Niiinis
Niiinis
Reply to  Catrin Andersson
7 years ago

Den här som jag har heter Runkeeper. Gratis och skitbra är den.

Lycka till med promenaderna och tack för du läser hos mig!

Kram

Catrin Andersson
Catrin Andersson
7 years ago

Hej Nina. Jag undrar vilken app du använder när du är ute och promenerar. Tycker du att den fungerar bra? Jag måste komma igån med promenader och då är det ju bra och kul att kunna se hur långt och fort man har gått samt att kunna följa sin utveckling. Tack för en bra och trevlig blogg. Catrin

Niiinis
Niiinis
Reply to  Catrin Andersson
7 years ago

Den här som jag har heter Runkeeper. Gratis och skitbra är den.

Lycka till med promenaderna och tack för du läser hos mig!

Kram

Nästa inlägg

Fredagkväll

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x