Bebis är här! ❤️

image

Halloj!

Vet ni vad? I morse blev jag moster till en liten pojke. Vi har vetat att det ska bli en pojke sen ultraljudet. Syrran åkte in redan igår morse men jag ville inte skriva något om det förrän det var klart. Så vi har varit nervösa må ni tro. 🙂 Jag har sovit oroligt hela natten och stirrat på telefonen så fort jag vaknat. Tidigt tidigt i morse föddes han äntligen! Vi är så lyckliga och glada och längtar såååå efter att få se honom. Bebisen på bilden är INTE kusiner isen. Bara en fin bild hag hittade.

image

Vi fick ett klipp skickat till oss med lille Edward som han ska heta. Milo blev sååå till sig över sin lille kusin. Han tyckte han hade sååååå fiiiint namn. Dessutom sa han så vuxet till mig: ”Åh vad skönt, då är det gjort nu!” Haha, precis så som vuxna brukar säga. Han blev så lycklig kille över sin lille kusin.

Vi ska åka och hälsa på så fort de kommer hem från BB.

Nu ska jag strax bege mig mot Sthlm och världens underbaraste yoga, det är i varje fall vad jag hört. Vi hörs sen igen!

2
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika W
Annika W
8 years ago

Stort grattis ❤

Martina
8 years ago

HAHA jag älskar Ms kommentar, ungar alltså! Så härliga! Och stort grattis moster! 😀

Fraidy
Fraidy
8 years ago

Åh grattis moster Nina!! Så mysigt med bebis! Jag är gravid i v 34 med andra barnet (första är drygt 1,5 år) och när man hör om att andra fått sina bebisar så längtar man ännu mera själv! Stort grattis till hela familjen och hoppas din syster mår väl!

Martina
8 years ago

HAHA jag älskar Ms kommentar, ungar alltså! Så härliga! Och stort grattis moster! 😀

Fraidy
Fraidy
8 years ago

Åh grattis moster Nina!! Så mysigt med bebis! Jag är gravid i v 34 med andra barnet (första är drygt 1,5 år) och när man hör om att andra fått sina bebisar så längtar man ännu mera själv! Stort grattis till hela familjen och hoppas din syster mår väl!

Mia
Mia
8 years ago

Grattis! Så mysigt! <3 Håller med Milo, fint namn!

Kram

Mia
Mia
8 years ago

Grattis! Så mysigt! <3 Håller med Milo, fint namn!

Kram

Anna
Anna
8 years ago

Sort Grattis <3 så mysigt med en liten bebis.

Kram

Anna
Anna
8 years ago

Sort Grattis <3 så mysigt med en liten bebis.

Kram

Nästa inlägg

Äppelblommor och rumpaaaaa…..

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x