UrbanOM ”Namaste”

Men hej mina sockerpullor!

Åh tack för alla grattishälsningar. Fick t.o.m en kram av en läsare på COOP idag. Ni är så gulliga. ♥ Vi är lite uppe bland molnen här när det nya lilla livet kommit till vår familj. Jag vet inte hur många gånger jag tittat på klippet på honom. Längtar så efter att få hålla honom i min famn. ♥ Imorgon ska jag äntligen få se honom live.

IMG_9612

Idag var jag inbjuden av UrbanOM.  Jag är ju fullständigt såld på allt vad meditation och yoga heter och idag fick jag komma till just Yoga och Meditationens mecka. ♥ Jag är euforisk! Här stod Charlotta på Loppi och Isa som jobbar på UrbanOM och presenterade lite mer om stället samt vad vi skulle få vara med om.

IMG_9613

Här skulle vi just börja. Kan säga som så….att detta var den härligaste yogan jag gått på. Det var en avslappningsyoga och de fick oss att känna oss totalt avslappnade. De började med att säga att vi skulle släppa alla krav på oss själva. Man gjorde det som kändes bra. De pratar engelska hela tiden och det känns så fantastiskt naturligt. Mycket handlar om att älska sig själv. Jag är ok, jag är bra, jag har jobbat hårt och se vart jag kommit. Det handlar om kärlek, att våga ta till sig någon person som står en nära. Det handlar om att våga få kontakt med sitt inre. Att våga vara i nuet. Vet du, jag grät 3 ggr. Tårarna bara rann ned för mina kinder. Du vet, det kändes som massor med spänningar bara släppte. Jag måste dit igen. Jag vill prova massor, det finns allt ifrån power yoga typ till meditation. Det finns allt ifrån terapi till intuitiva sessioner. Massage. Yogalärarutbildningar. Ja men allt. Du MÅSTE bara kika in på deras sida, jag vill göra ALLT!

IMG_9615

Här stod vi alla som var med på eventet uppradade. Jag vet inte vilka alla är men några känner jag till och några har jag träffat tidigare. Högst upp bredvid mig har vi Annika står i mitten, henne åkte jag ju med till Göteborg för typ ett år sedan. Jättegullig tjej. Skäms lite när jag har så otroligt dålig koll. Men ska ta reda på vilka vi var egentligen. 🙂 En som faktiskt inte är med i bild är Pernilla Wahlgren. Längst till vänster är Isa, och mannen på bilden är Neo. Båda från UrbanOM.

IMG_9620 IMG_9622 IMG_9623 IMG_9624

Superhärlig goodiebag med allt möjligt! Så användbart och generöst. Love it! Är jättenyfiken på sminkborstarna.

Nähä, nu måste jag ta ur linserna innan ögonen trillar ur. Imorgon är det fredag, härliga fredag. Måste smörja mig med lite brun utan sol, är en riktig blekfis och tänkte jag skulle få lite färg till morgondagens trevligheter.

Ha en fin kväll fina du! ♥

Kram Nina

”Namaste” 

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Supergod thaikyckling

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x