Smoothie med chiapudding

IMG_9625IMG_9627IMG_9628IMG_9629

 

IMG_9630

Den här godingen gjorde jag till frukost i fredags morse. Det var en riktigt höjdare med extra allt skulle man kunna säga.

Chiapudding gör man efter beskrivning på påsen. Jag blandade 2 dl mjölk med 2 msk chiafrön. Vill du ha den ännu mer stabbig minskar du mjölken lite. Smoothien högst upp i glaset gör jag i blendern med 1 banan, 1 dl mango/apelsin havremjölk, 0,25 dl havregryn.

RECEPT: 

1 dl Chiapudding
½ dl Jordgubbsyoghurt
½ dl solrosfrön
2 jordgubbar
skivad banan
1 dl gul smoothie

Gör såhär:

Häll i chiapudding i botten. Skiva jordgubbarna och fäst dessa på ”väggarna” i glaset. Häll på yoghurt, därefter solrosfrön. Högst upp häller du på smoothen du mixat i blendern eller med en handmixer. Toppa med några skivor banan och jordgubbar.

IMG_9631IMG_9632

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR

Följ mig gärna på Instagram HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin HÄR (Så du inte missar några inlägg)

Inspireras gärna av dessa härligt goda frukosttips:

 Snabb blåbärssylt till mackan

Supernyttig och supergod grön smoothie

10 minuters frallor

 

Skink & äggbakelser

6
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
4 years ago

Ser underbart gott ut men jag kan inte låta bli att fundera på om det är omöjligt att äta upp den på ett vettigt sätt när det svämmar över redan innan man börjat 😉

niinis
niinis
Reply to  Anna
4 years ago

Därför den står på ett fat….

Nästa inlägg

”Girls night”

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x