Årets invigning av Furuviksparken

Godmorgon Söndag! 

Jag skulle bloggat igår kväll när vi kom hem från Furuvik. Men när jag väl satte mig i soffan med datorn så kunde jag inte hålla upp ögonen. Det blidde till att lägga sig raklång och bara somna som en stock. Men vilken härlig dag vi haft alltså! Ni som följer mig på Snapchat har fått se mycket klipp och bilder från vårt besök på Furviksparken. Vi hade en jäkla tur med vädret också. Inte en endaste droppe regn, det var t.o.m så att solen sprack igenom framåt eftermiddagen. Helt underbart!

IMG_9684

Premiärdag som det var var vi beredda på mycket folk så vi såg till att vara där redan till kl 10.

IMG_9801Vi fick ett varsitt VIP åkband. 🙂

IMG_9686 IMG_9687

Den första vi såg var den här bjässen som satt och vaktade.

IMG_9688

Parken är så fin, såna här bänkar hittar man lite varstans.

IMG_9690

Lite småapor i ”Regnskogen”.

IMG_9703 IMG_9705 IMG_9710

IMG_9717

Vi hälsade på inne hos getterna. Milo vågade till slut klappa lite på getterna. De små sprang iväg hela tiden så dom var det svårt att klappa.

IMG_9720 IMG_9721

Jag har bestämt mig för att inte överföra min rädsla för karuseller på Milo. Elliot & Thedde är inte rädda tack och lov, Milo är lite harigare. Så sagt och gjort. Jag var stentuff när jag sa ”Ska du inte åka berg & dalbanan med pappa?” Han sa att han ville. SVÄLJ sa jag. Men han gjorde det, så jäkla modig. Även om han håller för ögonen på nedersta bilden så gjorde han det. Efteråt sa han att det var jättekul. 🙂

IMG_9722 IMG_9726

I väntan på lunch i Cirkushuset.

IMG_9728 IMG_9729

En snabblunch innan vi susade vidare i parken.

IMG_9730 IMG_9732

Kolla in vad Milo vann på sitt nummer i chokladhjulet? Wieeee……

IMG_9743 IMG_9744

Kaffekopparna, ser ni stilen? Som att detta ju inte var nånting alls. 😉

IMG_9762 IMG_9756 IMG_9763

Den här trodde jag faktiskt aldrig att han skulle våga? Men jooodå….

IMG_9765

Han åkte den t.o.m helt själv. Fast det blev lite för mycket för min katastroftänkande hjärna. Jag blev tvungne att gå därifrån, jag kunde inte stå kvar och titta. 🙁 Men det gick bra, han ÄLSKADE det. Så jag är egentligen glad att han gjorde det, så bra för han självförtroende och att han vågade.

IMG_9766 IMG_9769

Han stod i kö alldeles själv för att åka bikarusellen också.

IMG_9776 IMG_9777
IMG_9782

Upplyftet…….alldeles själv. 🙂

IMG_9786

Kastade bollar. Jag hade också velat kasta. Jag ÄÄÄÄLSKAR sånt här. Så då bestämde vi att jag skulle få kasta vid nästa ställe. Jag skröt oom att jag nog är bäst i familjen på att kasta. Med tanke på mina 10 år i mål i innebandyn där jag övat och övat på att kasta så tänkte jag att jag nog sopar banan på alla i familjen. Det har jag i alla fall gjort tidigare.

IMG_9794 IMG_9799

Provade turen där man kunde vinna små söta enhörningar. Eeeeh…. kan ju säga som så, det gick ju totalt åt helskotta. Haha…. jag skyller på en ond axel. 😉

IMG_9792

Jag och Milo åkte spöktåget också. Det var kanske liiiiiite väl läskigt. Först var det som att gå i ett spökhus tills man kom fram till själva tåget. Där hoppade vi på tåget. Milo tyckte det var läskigt som tusan. Jag satt och försökte lugna honom och höll honom tätt intill mig.  Plötsligt blev det helt svart. Rätt vad det var så blåste det till utta helvittinen och sen for det upp en gubbe eller nåt skit som lös så jag skreeeeeek rakt ut. Du vet ett sånt där läskigt tjejskrik. Haha…. vet inte om jag blev ett så bra stöd? 🙂

Vi åkte hem vid 3 tiden och var hemma strax innan 5. Vi hade en jättemysig dag verkligen. Vi gillar verkligen Furuviksparken.  

Jaha, nu ska vi sätta igång och jobba här hemma. Vi har kommit en bit på vår veranda. Idag ska staketribborna målas och så ska jag försöka mig på att bygga en liten trapp. Det här blir bra det. 🙂 Du ska få se bilder sen såklart.

Vi hörs sen igen, ska bjuda dig på ett sjukt gott recept på Turbopaj som jag gjorde till oss igår kväll.

Kram Nina ♥

22
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 4197.jpg

Nästa inlägg

Smoothie med chiapudding

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x