Effektiv dag!

Men hej min vän!

Fifan så supereffektiv jag varit idag! Jag har tvättat flera maskiner tvätt.

IMG_9858

Bilden är tagen inifrån och ut. Där hänger det som fortfarande inte hunnit torka. Jag är gräspollen allergisk och det har inte börjat för mig riktigt ännu så då torkar jag tvätten ute så mycket jag kan. HUR GOTT doftar tvätt som torkat ute? Alltså, HALLELUJA! Fantastiskt! Samtidigt som jag tvättat har jag jobbat. Jag har också plockat i och ur diskmaskinen, plockat bland saker, bakat och hämtat Milo. Ibland hinner man mycket.

IMG_9859

Var så sjukt sugen ikväll (ärPMS:ig och lite sugen, men inte elak – hehe). Så det blev dessa nyttiga chokladbollar. HÄR hittar du receptet på dom.

IMG_9860

Här sitter jag och försöker tigga till mig lite tåpill men han är så satans inne i TV:n så han kommer av sig hela tiden. DÅ får jag liksom rycka till med fötterna men eftersom jag hänger med halva kroppen utanför soffan jag sitter i är det som att köra magisar för tusan. Får nog ge upp snart. 🙂

Nähä, nu ska jag hoppa i duschen.. Känner mig skitig och svettig som en gammal raggarbil. Så varmt det varit idag. Deppigt nog så såg jag att vädret skulle bli sämre nu igen. Buhuuuu…. men men, det varma sköna kommer väl tillbaka så småningom. 🙂

Ha en mysig kväll nu!

Stor kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Citrontårta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x