Sent hej!

image

Hej på er finisar! Hej frän mig och munsåret Kalle som aldrig vill gå bort!

Sorry, sent hej ifrån mig här! De har inte fått i ordning på mitt mobilbloggande ännu varför vissa av mina spontaninlägg uteblir. Men nu ville jag bara kika in och säga hej.

Lovade ju Dig ett erbjudande som sen inte dök upp. Det var för att jag kom på en ännu bättre grej! Jag har nämligen en hel del posters och småtavlor förstår du. Dels har jag gjort dessa för att se hur det blir? Jag har också gjort några tavlor som jag sen inte varit nöjd med, kan vara att pappret är lite kantstött t ex. Såna spar jag på av någon konstig anledning. Nu kollade jag på hela min hög här och det finns hur mycket fint som helst där. De flesta är helt felfria, bara att jag testat en ny stil eller ny låt.

Imorgon tänkte jag lägga ut dom här på bloggen. En i timman tänker jag mig så att jag får lite ordning på det. Så från imorgon kl 8 så ska jag börja lägga ut lite alster här. Har faktiskt en målning också som jag tänkte lägga upp. Allt till bättre priser såklart!

Men nu så har jag jobbat klart för dagen. Ska cykla över till svägerska och tigga åt mig en kopp kaffe, sen hämta Milo och hem o baka. Vi hörs senare igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Effektiv dag!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x