Morgonfrillan här!

Wieeeeeeee!

Mobilbloggningen är igång! Bara för det så kommer jag in snabbt nu på morgonen för att säga godmorgon till dig.


Morgonfrillan i högsta hugg och så ska jag sätta mig för att jobba en stund. Älskar faktiskt att sitta och jobba tidigt på morgonen. Helst i sängen, bästa stället. Nu är det lugnt och skönt också. Inga som ringer, inga mejl som dimer in. Bara lugnt och tyst.

Milo har sovmorgon för han ska till tandis igen. Lagningen gör ont förstår ni så de måste kolla på tanden igen. Tony tar det, jag är kass på tandläkarbesök. Det är också en stor dag för honom. Idag har han haft sitt örhänge i 6 veckor så idag ska vi handla ett nytt örhänge till honom. Ett likadant som Ronaldo såklart. Han är överlycklig!

Hepp, nu vaknade han här. Kolla bara….Det första han sa var:

”Mamma, idag ska jag få byta örhänge. Jag ska ha en diamant som Ronaldo.”

Tack och lov så behöver vi inte köpa samma karat som han har i sitt diamantörhänge. Heter det ens karat? Så insatt är jag….haha! Det hörs att jag har en enkel förlovnings och giftasring i vitt guld. 🙂

Idag ska jag ska till Eskilstuna till Sussis Hairteam och bästa Jenny för att fixa mitt hår. Idag blir det nog en förändring förstår ni…..ni får såklart se det sen! 🙂 Jag är lite spänd förstår ni för det är en rätt stor förändring jag tänkt mig, gäller bara att få Jenny med på noterna. 🙂 Hon är så jäkla bra min Jenny. Vill du gå till en superduktig tjej ska du kontakta Jenny på Sussis Hairteam. Hon är bokad som fan bara men får lite strötider här och var. Det är en sån som jag fått idag. Tog den direkt, fick stuva om bland möten så det gick att ordna bara.

Glöm nu inte att det dimper ned erbjudanden här idag, 1 i timmen ungefär. Det är först till kvarn som gäller och kl 8 kommer första erbjudandet. Hoppas ni ska hitta nåt skoj! Återkommer kl 8 då! 🙂

Hoppas du får en härlig lill-lördag! ♥

Kram Nina ♥

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika F
Ulrika F
8 years ago

Mina föräldrar gifte sig för 50 år sedan och mamma har också ringar i vitt guld 🙂 Det är så fint. (Men hon har lite diamonds också ;-))
Kram

Nästa inlägg

Att ha sex fast man inte har det…..

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x