SURPRISE!

Heeeeeeeej!!!!

Åh, äntligen kan jag berätta för er också. Jag  nämligen gått och ruvat på en hemlis i några veckor. Jag har nämligen överraskat min man med en liten tripp på haven. Detta är hans försenade 35 årspresent ifrån mig. Tony älskar upplevelser och då passar KU en sån här present alldeles utmärkt. Har tagit semester åt honom, smusslat och fixat utan att yppa ett ord. Jag har fixat barnvakt till Milo, han har sovit hos mormor & morfar. Sen kommer farmor & farfar och hämtar efter skolan idag. Igår ljög jag om att jag skulle åka till Sthlm på ett jobb direkt efter att han kom hem efter jobbet. Då hade jag packat våra väskor. Gömt dom.

Åkte iväg till våra vänner Satu & Heikki (som också är med) och hämtade upp dom. Sen dånade vi in till en helt chockad Tony. Han fattade verkligen ingenting. Det tog en stund för han att landa. Det är ju. Man tror man ska ha en vanlig vardagkväll hemma och åka till jobbet dagen efter men det blir något helt annat. 🙂


Fina Thedde körde oss till båten. Förväntansfulla och glada resenärer! 🙂


Vi åker med Silja Galaxy och den här båten är så fräsch! Inga nedkräkta heltäckningsmattor, fräscha restauranger och fina hytter. Vi bor i en Deluxe hytt, ska visa bilder sen. Här käkade vi på Happy Lobster. Alltså, deras skaldjur….my god! Vi hade så trevligt igår alltså. Älskart!

Jag hör av mig senare med fler bilder. Nu ska jag försöka vila lite efter frukosten. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skatan
8 years ago

Fasiken va kul
Bra gjort Niinis!
Jag ser och lär, för jag tror att det är sånt här som håller glöden i ett förhållande.
Att man hittar på grejer ihop, att man överraskar, att man har skoj, skrattar ihop, tar sig tid att prata ”som vuxna” inte bara som föräldrar att man ”ser” varandra ( och att man* host -host* ligger mer än vad man tror att man orkar/hinner 😉 )

PÖSS

Amanda Bloom - Gravid med enäggstvillingar
8 years ago

Vad härligt att bli överraskad och att allt är fix och färdigt för avgång. Mysigt med egentid 🙂

Skatan
8 years ago

Fasiken va kul
Bra gjort Niinis!
Jag ser och lär, för jag tror att det är sånt här som håller glöden i ett förhållande.
Att man hittar på grejer ihop, att man överraskar, att man har skoj, skrattar ihop, tar sig tid att prata ”som vuxna” inte bara som föräldrar att man ”ser” varandra ( och att man* host -host* ligger mer än vad man tror att man orkar/hinner 😉 )

PÖSS

Amanda Bloom - Gravid med enäggstvillingar
8 years ago

Vad härligt att bli överraskad och att allt är fix och färdigt för avgång. Mysigt med egentid 🙂

Nästa inlägg

Nu doftar jag ljuvligt!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x